FOTO. Primarul Emil Boc la lopată. A curățat de zăpadă un balcon al Primăriei
Social Politic Ultima Ora

FOTO. Primarul Emil Boc la lopată. A curățat de zăpadă un balcon al Primăriei

Primarul Emil Boc a fost surprins de trecători în timp ce curăța zăpada de pe un balcon al primăriei. După ce s-a declarat nemulțumit de modul în care firmele au deszăpezit străzile din oraș, primarul a ales să ofere el un exemplu cetățenilor.

Primarul a îndepărtat zăpada de pe marginea unui balcon al clădirii primăriei.

„Firmele de salubritate nu au fost pregătite și nu și-au făcut datoria așa cum s-ar fi așteptat și cetățenii și administrația conform contractelor pe care le au. E plin podul de scuze, de motive, de la lipsa sării de la salină până la faptul că nu mai sunt oameni în Cluj care să se angajeze la aceste firme.

Nu scuză aceste motive faptul că, mai ales pe urgențele 2 și 3, reacția a fost foarte întârziată și oamenii au motive să fie nemulțumiți”, a declarat primarul ieri la Realitatea FM.

„Observ lipsa de capacitate a firmelor de salubritate, mai mult a celor de la Rosal, dar și a celor de la Brantner, nici ei nu au oamenii suficienți de a îndepărta zăpada de pe domeniul public și faptul că încă mai sunt alei și trotuare din domeniul public care încă nu sunt curățate impecabil, așa cum ar trebui”, a mai spus acesta.

(Foto: Monitorul de Cluj)

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.