Fetiță de 13 ani, salvată din mașina căzută în Olt; părinții nu au reușit să iasă 1
masina
Social Ultima Ora

Fetiță de 13 ani, salvată din mașina căzută în Olt; părinții nu au reușit să iasă

O maşină în care se aflau doi adulţi şi o fetiţă de 13 ani a căzut, duminică dimineaţă, în răul Olt, după ce şoferul a pierdut controlul volanului pe DN 7, în apropierea localităţii Brezoi. Fata a fost salvată şi se aşteaptă elicopterul SMURD pentru preluarea ei, însă părinţii ei nu au reuşit să iasă din autoturism.

Poliştiştii din Vâlcea au anunţat, duminică dimineaţă, că un grav accident rutier a avut loc pe DN 7, Valea Oltului, în apropierea oraşului Brezoi.

”Un autoturism înmatriculat în Vâlcea, care se deplasa pe sensul de mers Sibiu – Râmnicu Vâlcea, pe fondul neadaptarii vitezei de deplsare, a parasit partea carosabila si a intrat în Olt”, au precizat polişiştii.

Potrivit acestora, în maşină se aflau trei persoane, o femeie, un bărbat şi o fetiţă de 13 ani. Fetiţa a fost scoasă din maşină şi se aşteaptă un elicopter SMURD pentru preluarea ei.

”Părinţii, despre care nu avem date, se pare ca nu ar fi ieşit. Se intervine pentru scoaterea maşinii”, au precizat reprezentanţii Polişiei Vâlcea.

Potrivit acestora, la faţa locului se deplasează scafandrii pentru găsirea maşinii şi a celorlalte două persoane.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.