Festivalul UNTOLD
Social Ultima Ora

Crucea Roșie își recuperează la tribunal banii de la Untold

Societatea Națională de Cruce Roșie își va recupera în instanță banii pe care organizatorii Festivalului Untold de la Cluj îi datorează pentru plata timbrului.

Concret, potrivit Clujust.ro, cei de la Untold au de plătit 200.000 de lei încă de la edițiile din 2015 ale festivalului. Conform legii, toate instituțiile de cultură, sportive, fundații care organizează manifestații sunt obligate să perceapă un timbru al Crucii Roșii pentru fiecare bilet vândut. Crucea Roșie a notificat în repetate rânduri societatea care organizează celebrul festival de la Cluj, dar nu a primit niciun răspuns. Prin urmare, s-au adresat instanței, motivând că activitatea umanitară pe care o desfășoară se bazează pe aceste fonduri.

Unrod 2018 are loc între 2 și 5 august. Concertele se vor desfășura pe zece scene pe care vor urca cei mai buni artiști ai momentului, printre care The Chainsmokers, Jason Derulo, Armin van Buuren, Kygo, Diplo, Afrojack, Tiesto, Don Diablo, Steve Aoki, Dimitri Vegas&Like Mike, Solomun şi Nina Kraviz , ac să enumerăm câţiva dintre cei 250 de artişti.

În 2017, Untold a strâns la Cluj peste 300.000 de tineri dornici de distracție. Festivalul e deja de referință la nivel mondial și contribuie la o bună promovare a României.

Foto: Untold

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.