Câinele erou. Un patruped a salvat viața unui bărbat căzut pe munte
caine politist
Social Ultima Ora

Copilul de doi ani, dispărut vineri în județul Cluj, a fost găsit

Copilul de doi ani şi opt luni dispărut vineri seara din curtea casei părinteşti, în localitatea clujeană Şuţu, a fost găsit sâmbătă dimineaţă, viu şi în stare bună, în curtea unei case părăsite din sat.

Potrivit reprezentantului purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar, copilul a fost găsit de un voluntar care a participat la acţiunea de căutare. Starea copilului pare a fi bună, însă va fi consultat medical, conform procedurii într-o astfel de situaţie,informează Agerpres.

Copilul de 2 ani şi 8 luni dispărut vineri seara de acasă a fost căutat de sute de persoane, forţe de ordine şi localnici, după ce în cursul nopţii a fost căutat şi de un elicopter militar.

Potrivit IPJ Cluj, copilul, Alexandru Ovidiu Rotar, din localitatea clujeană Şuţu, a scăpat pentru câteva momente de sub supravegherea părintelui, a ieşit din curtea casei părinteşti şi nu a mai revenit.

„De la nefericitul accident aviatic din Apuseni, din ianuarie 2014, n-a mai avut o astfel de desfăşurare de forţe”, a mai spus Traian Morar.

Un elicopter IAR 330 Puma SOCAT, din Baza 71 Aeriană ‘General Emanoil Ionescu’, a executat, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, două zboruri de căutare-salvare în zona adiacentă satului Şuţu, comuna Ciurila, judeţul Cluj, în cadrul operaţiunilor de căutare declanşate de dispariţia unui copil, în cursul serii de vineri, informează MApN.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 27 aprilie, în jurul orei 19,35, minorul de 2 ani şi opt luni a ieşit din curtea casei părinteşti, jucându-se, şi nu a mai fost găsit de tatăl său.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.