Clujenii s-au ținut de cuvânt, au pus corturi în Piața Unirii. "Am DNA în ADN" 1
Social Ultima Ora

Clujenii s-au ținut de cuvânt, au pus corturi în Piața Unirii. „Am DNA în ADN”

La Cluj, câţiva protestatari s-au ținut de cuvânt și au instalat corturi în Piaţa Unirii, spunând că nu intenţionează să plece.

Protestatarii aflaţi în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca au instalat, joi seara, primele corturi într-o zonă pe care au numirt-o ”Zona Liberă de Nesimţire”, urmând să protesteze non stop, anunță ziuadecluj.

Sorin Bobiş, clujeanul care a organizat un marş spre Bucureşti, a declarat că şi-a adus un sac de dormit şi va rămâne în piaţă alături de alţi protestatari. Acesta a participat joi seară la mitingul de protest din Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, la care au fost peste 2000 de persoane, iar la un moment dat a instalat în piaţă un cort, imediat fiind instalate alte două.

„Am instalat primul cort în Piaţa Unirii pe care o declarăm Zonă Liberă de Nesimţire. Este momentul să continuăm ceea ce am început în 1989. Vom protesta non stop în Piaţa Unirii până la căderea Guvernului Dăncilă. Sper ca protestul nostru să sprijine căderea acestui guvern, cel mai slab din istoria României”, a spus Bobiş.

Protestatarii din Piaţa Unirii au scandat „Dragnea nu uita puşcăria-i e casa ta”, „Jos Dragnea”, „Trei ani jumate cu executare, şi mai mulţi în continuare”. Ei au avut pancarte cu mesaje mesaje precum „Am DNA în ADN”, „Bucureşteni, Clujul este alături de voi”, „Dragnea la puşcărie”, „Ruşine clasei politice”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.