Cei mai proști hoți au spart casa secretarului de stat MAI, Toma Zaharia. În 4 ore au fost prinși
Social Ultima Ora

Cei mai proști hoți au spart casa secretarului de stat MAI, Toma Zaharia. În 4 ore au fost prinși

Borfaşii au tupeu! O dovedeşte faptul că locuinţa generalului Toma Zaharia a fost spartă de hoţi chiar în timp ce se afla la parastasul tatălui său. În cazul acesta, tupeul a fost prost: au fost prinși după 4 ore.

Generalul Toma Zaharia, secretarul de stat MAI care a semnat acordul cu Germania pentru ridicarea vizelor pentru români, a fost jefuit în cursul zilei de sâmbătă. Toma Zaharia locuiește din 2005 într-o vilă din comuna Tărtășești. În jurul orei 12 gen. Zaharia a plecat împreună cu familia la parastasul tatălui său.

La ora 16,00, când s-au întors de la cimitir, au găsit un geam spart și semne de spargere. Poliția din localitate a constatat pătrunderea prin efracție și a chemat ofițerii criminaliști de la Târgoviște.

În acest moment nu se cunoaște ce au furat hoții din casă, pentru că nimeni nu a intrat, ca să nu afecteze probele. Odată ce a constatat spargerea, gen. Zaharia a așteptat ca ofițerii criminaliști să efectueze cercetarea la fața locului.

În ultimele luni, în localitățile apropiate de Capitală din Dâmbovița și Ilfov s-a înregistrat un val de spargeri. Și în comuna Tărtășești au fost câteva locuințe călcate recent de hoți. Se pare că este vorba despre o bandă de spărgători care acționează în apropierea Bucureștiului.

În timpul ceremoniilor de 1 Decembrie, locuința din Domnești a consilierul prezidenţial Delia Dinu a fost jefuită, autorităţile cercetând săvârşirea infracţiunii de furt calificat, fără rezultat până în prezent.

”O îndrăzneală mare, dar care nu mă surprinde. Hoţii au pătruns prin efracţie când mă aflam la parastaul tatălui meu. Au sustras 1.200 de lei şi câteva bijuterii de aur ale soţiei, nişte ceasuri de colecţie evaluate de 5.000 de lei. Mă deranjează că au răvăşut toată casa, au căutat dar nu au găsit cine ştie ce. Vreau să remarc profesionalismul poliţiştilor care i-au prins foarte repede şi au recuperat tot ce au furat”, a declarat Toma Zaharia la România TV.

Bărbații au fost depistați în București, iar asupra lor au fost găsite bunurile susceptibile a fi sustrase și bilete de avion pentru Portugalia.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.