Înaintea Moțiunii de cenzură Viorica Dăncilă este atacată dur din Parlament
Social Justiție Ultima Ora

VIDEO. Cazul fetiței care și-a riscat viața pentru a o distra pe Dăncilă a fost anchetat

Apar primele concluzii după evenimentul ”Simfonia lalelelor” de la Pitești, unde o fetiță a făcut un exercițiu periculos pe asfalt în fața premierului Viorica Dăncilă. 

În urma anchetei, Instituția Avocatului Poporului și Biroul Teritorial Pitești, au emis o serie de recomandări la adresa Inspectoratului Școlar Argeș, jurnaluldearges.ro.

Astfel, reprezentanții instituției vor avea obligația de a efectua la nivel județean cel puțin o dată pe an, o campanie de informare și conștientizare asupra importanței asigurării unor măsuri adecvate de securitate la evenimentele cu caracter social, cultural, științific, educativ sau sportiv la care participă copiii și vor trebui să informeze Avocatul Poporului asupra măsurilor luate în urma acestei recomandări.

Peste 150 de sesizări au fost depuse la Direcția pentru Protecția Copilului dar și la Instituția Avocatului Poporului după manifestările care au avut loc la Pitești.

Vineri 20 aprilie 2018, la Pitești, în fața Premierului Viorica Dăncilă, a două doamne ministru și a altor lideri PSD și ALDE, copiilor de diferite vârste, începând cu grădiniță, li s-a cerut să defileze, în cadrul unei parade, cu ocazia festivalului tradițional al lalelelor din oraș.

Un cadru didactic cere și insistă ca o fetiță de vreo trei anişori, să stea în cap, în plin soare, direct pe asfalt, în fața tribunei oficiale. Fetița nu reușește cu ușurință dar adultul insistă până când ea ajunge să se lovească practic, în cădere, cu spatele de asfaltul pe care i se ceruse să stea în cap.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZmLIdP8uveg&feature=youtu.be

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.