Educatoare condamnată la pușcărie
Educatoare condamnată la pușcărie
Social Ultima Ora

BĂTAIE. Copiii adormiți ”ca în ring” la o creșă din Constanța

Educatoarea unei creșe private, din Constanța, este acuzată că a agresat cel puțin un copil în timp ce încerca să îi adoarmă pe micuți. Mama unei fetițe, care susține că și-a văzut copila agresată, pe camerele de supraveghere, a anunțat poliția și Protecția Copilului și și-a retras fiica de la creșă.

Acuzațiile vin din partea unei mame care susține că fetița ei, de un an și cinci luni, a fost bruscată și trântită pe pat de educatoare pentru că micuța refuza să doarmă. Incidentul ar fi avut loc pe 19 septembrie când, urmărind imaginile transmise în direct de camerele de supraveghere din creșă, mămica a văzut cum fetița ei este bruscată. „Erau la somn când doamna educatoare a bruscat-o, a împins-o efectiv în pătuț. După câteva secunde dânsa a luat-o de mâna și a aruncat-o în pat, iar la câteva minute, ca să zic așa, s-a urcat cu picioarele pe ea, imobilizând-o probabil s-adoarmă mai repede”, povestește femeia.

Camera de supraveghere surprinde și momentul în care un băiețel este luat pe sus, dintr-un capăt al încăperii, pentru a-l trânti pe patul de lângă fetița bruscată. Inițial, după ce a vorbit cu directoarea creșei, mama a preferat să tacă. Ulterior s-a răzgândit, a cerut banii înapoi și a anunțat poliția și Direcția pentru Protecția Copilului. Directoarea creșei a deschis propria anchetă în acest caz, dar consideră că educatoarea nu a rănit în vreun fel copiii, până în acest moment având un comportament exemplar la serviciu. “Se va face, categoric, o anchetă. Dacă într-adevăr toată lumea se va pune de acord și se va spune că doamna a greșit, categoric voi lua măsuri”, a spus directoarea creșei.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.