Băiat român, fugărit şi ucis fără milă de o gaşcă de golani, la Londra. Criminalii tânărului de 21 de ani şi-au aflat sentinţa
Social Ultima Ora

Băiat român, fugărit şi ucis fără milă de o gaşcă de golani, la Londra. Criminalii tânărului de 21 de ani şi-au aflat sentinţa

Mai mulţi tineri au fost găsiți vinovați de uciderea lui Beniamin Pieknyi, un român în vârstă de 20 de ani, înjunghiat mortal la Londra, în centrul comercial Stratford. Nenorocirea a avut loc anul acesta, în martie. 

Kevin Duarte, în vârstă de 19 ani, fără locuință fixă, și Moses Kasule, de 21 de ani, din Cavesson House din Ribbons Walk, Stratford, au fost găsiți vinovați de omucidere, după un proces care a durat patru săptămâni.

Alte două persoane, Alexis Gabriel Da Costa Varela, de 19 ani, din Lillechurch Road, Dagenham și Mario Zvavamwe, de 19 ani, din Crow Lane, Romford, au fost găsiți vinovați pentru violenţă.

Vladislav Yakimchuk, în vârstă de 23 de ani, pledase vinovat pentru crimă, violenţă, şi posesie de armă albă, pe 13 iunie.

Beniamin Pieknyi, de 21 de ani, din Milton Keynes, a fost înjunghiat în inimă în timpul unei bătăi ce a avut loc în centrul comercial Stratford, pe 20 martie, în timp ce încerca să-l protejeze pe prietenul său.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.