Astrograma Bucureștiului arată că acest oraş nu are o zodie bună și influențează negativ conducerea țării. Capitala României trebuie mutată
Social Politic Ultima Ora

Astrograma Bucureștiului arată că acest oraş nu are o zodie bună și influențează negativ conducerea țării. Capitala României trebuie mutată

Orice existență din Univers are un destin care poate fi descifrat de astrologi. Trebuie doar să le fie cunoscute data și locul nașterii. Harta astrologică a Bucureștilor, la data când a fost desemnat capitală de către Alexandru Ioan Cuza, la 24 ianuarie 1862, ora 12,00, prezintă destinul acestui oraș cu foarte multe tensiuni, foarte multe blocaje, accidente și lipsă de șansă în existența sa. Concluzia: dacă vrem ca lucrurile a să meargă bine în toată țara, trebuie mutată Capitala României.

Astrograma Bucureștiului arată că acest oraş nu are o zodie bună și influențează negativ conducerea țării. Capitala României trebuie mutatăAstrograma Bucureștiului arată că acest oraş nu are o zodie bună și influențează negativ conducerea țării. Capitala României trebuie mutată

Ascendentul în Taur aduce orașului confort și senzualitate, dar și fecunditate și belșugul determinate de  semnul de Pământ.

Faptul că Uranus este în casa I, face ca orașul să fie original, electrizant,  aducând libertinaj pentru locuitorilor săi. Dar are multe aspecte tensionate (cu Soarele, Mercur, Jupiter, Saturn, Marte) care îl  fac extraordinar de dezordonat prin insubordonarea cetățenilor săi față de legi și reguli sociale,  anunțând, totodată și nenumărate accidente în existența sa (aspectul cu Marte), în plus  aduce locuitorilor o agresivitate gratuită, irascibilitate, neliniște și lipsă de răbdare precum și o dorință de înnoire distructivă, mereu în dauna tradiției.  Toate aceste transformă originalitatea  dată de Uranus  într-una negativă. Altfel spus: brânză bună în burduf de câine…

Cu toate acestea, Bucureștiul nu va fi niciodată sărac, iar comerțul va înflori în orice vremuri.

Bucureșteanul: atitudine ezitantă, contradictorie și confuzie spirituală

Soarta orașului se vede lesne în modul de a fi al locuitorilor săi: schimbări bruște, conflictuale în stilul de viață, atitudine ezitantă și contradictorie (Uranus), confuzie spirituală, fantezie care anulează realitatea (Neptun), restricții la nivel social, formalism, întârzieri (Venus) – toate acestea se pot recunoaæte ușor în toată istoria orașului.

Soarele este în casa a X, cum este și normal pentru o capitală, dar este în Vărsător, ceea ce-l face boem, foarte uman, lipsit de ambiție, cu multe șanse de a-și rata vocația de capitalå, cum de fapt ne-am și obișnuit.

Bucureștiului îi este scris să fie distrus periodic

Singura planetă care asigură coeziune și afecțiune între bucureșteni este Venus în casa a XI, destul de afectată de relațiile cu Uranus și Marte, un triunghi ce aduce blocaj, frustrare.

Ultimul aspect, acel al lui Pluto în casa a XII-a, de care am pomenit, anunță o boală cronică a Bucureștiului, care va fi întotdeauna imposibil de rezolvat.  Casa a XII reprezintă pentru un oraș subteranele sale, sistemul de colectarea a apelor menajere, a conductelor de apă, gaz, cabluri electrice. La acest capitol, capitala României va avea mereu probleme.

Dar casa a XII-a mai reprezintă zona încercărilor, trădării, instabilității, înșelătoriei, frustrărilor, sentimentului de culpabilitate, a viciilor, a nebuniei, de aici va veni distrugerea ciclică a orașului, totală ca în timpul lui Ceaușescu, sau parțială ca în timpul în care scriem. Bucureștiul este distrus într-o mai mare măsură decât celelalte capitale de aceste forțe care îi canalizează existența.

În concluzie, cu cât va trece timpul, cu atât orașul va fi mai dezorganizat și distrus, iar necesitatea unei noi capitale se impune drastic. Mai trebuie spus că zodia capitalei influențează decisiv și conducerea țării, cele două aspecte fiind într-o legătură strânsă.

România este zodie Săgetător (1 Decembrie 1918) şi are o compatibilitate foarte bună cu Alba Iulia (1 noiembrie 1599), zodia Scorpion.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.