ALERTĂ! Trupele Speciale ale Jandarmeriei, gata să intre peste protestatari 1
mascati1
Social Ultima Ora

ALERTĂ! Trupele Speciale ale Jandarmeriei, gata să intre peste protestatari

Traficul a fost blocat miercuri seară în Piaţa Victoriei, unde sute de oameni protestează faţă de modificarea codurilor penale şi au avut loc incidente între jandarmi şi manifestanţi, după ce o parte a acestora au rupt cordonul forţelor de ordine şi s-au aşezat pe asfalt. Aproximativ 1.000 de oameni sunt la proteste.

Jandarmii se pregătesc de o intervenție în forță și sunt informații că în Piață ar urma să aibă loc violențe, astfel că au fost trimise trupele speciale. Jandarmi cu căști și cu scuturi și bastoane sunt în efectivele din fața Guvernului.

Iniţial, traficul a fost restricţionat în Piaţa Victoriei, după ce manifestanţii au ocupat o parte din carosabil, unii dintre ei aşezându-se pe jos.

Oamenii au vrut apoi să ocupe şi mai mult şoseaua, iar jandarmii au făcut cordon în faţa lor, iar la un moment dat mai mulţi manifestanţi au rupt cordonul for’elor de ordine şi su reuşit să pătrundă pe şosea, unde s-au aşezat pe jos.

Au avut loc îmbrânceli cu jandarmii, iar unii manifestanţi au fost târâţi pe jos de către jandarmi, care au încercat să îi ridice şi i-au avertizat că vor interveni în forţă. Unul dintre protestatari a fost ridicat de jandarmi şi dus la dubă.

Manifestanţii strigă „Libertate”, „Hoţii”, dar şi mesaje împotriva Jandarmeriei.

Protest la Alba Iulia

Publicată de Alba24.ro pe Miercuri, 20 iunie 2018

Publicată de Fingerprints pe Miercuri, 20 iunie 2018

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.