Scandal în PNL din cauza lui Rareș Bogdan. Primarul Timișoarei Ioan Robu nu-l vrea candidat pe realizatotrul TV
Social Justiție Ultima Ora

ALERTĂ. Poliția s-a autosesizat după ce soția și fiul lui Rareș Bogdan au fost AMENINȚAȚI

Poliţiştii din Ilfov s-au autosesizat şi fac verificări după ce jurnalistul Rareş Bogdan a scris pe pagina sa de socializare că soţia şi fiul său ar fi fost atacaţi în momentul în care urcau în maşină.

„Ne-am autosesizat în urma postării, facem verificări. Doamna tocmai a plecat de la noi, de la Serviciul de Investigaţii Criminale, şi a oferit detalii despre eveniment”, a declarat, miercuri, pentru Agerpres, Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt al IPJ Ilfov.

Jurnalistul Rareş Bogdan a vorbit pe Facebook despre acest incident.

„Încercare de intimidare? Jaf? Răpire? Nu ştiu să vă răspund acum. Vom vedea pe camerele de pe DN1 şi Iancu Nicolae, dacă a fost urmărită sau nu?! Absolut şocant. Se întâmplă în capitala României – Bucureşti, Pipera, str. Iancu Nicolae, ora 15,08, miercuri 27 iunie 2018. Copilul şi soţia mea au fost atacaţi în momentul în care urcau în maşină, în urmă cu câteva momente. Fiul meu, Mihai, a fost luat de mama lui la ora 15,00 de la una din şcolile din zonă şi maşina a fost parcată pe o străduţă laterală din zona Iancu Nicolae. Cel care a atacat-o purta o şapcă cu cozoroc pe cap, mai mic de înălţime, dar îndesat, atletic, cu mustaţă şi a coborât dintr-o maşina cu numere străine (Spania, Italia ???) la volanul căreia se afla un alt individ. Voi reveni cu amănunte. Acesta a încercat să urce în maşină pe uşa din dreapta faţă şi a fost lovit puternic în faţă de către soţia mea care a urlat şi a acţionat din instinct. Încă nu apucase să îşi pună centura de siguranţă. Mihai s-a speriat îngrozitor şi plânge de atunci. Florina s-a speriat extrem de rău şi a crezut că vor să îl smulgă pe Mihai din maşină. Eu sunt în acest moment la Constanţa şi plec de urgenţă spre Bucureşti”, a scris jurnalistul.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.