GERMANIA este sub nămeți. Sute de oameni au fost blocați în mașini noaptea trecută
zapada
Social Ultima Ora

ALERTĂ Meteo: Vremea POLARĂ vine peste România

Vremea polară a pus stăpânire peste România. Un front de aer rece va intra în țară și va dezechilibra clima, urmând ninsori viscolite și ger.

Vremea din 9 decembrie aduce o vreme relativ asemănătoare cu cea din ziua precedentă. Prognzoa meteo anunță însă apariția ninsorilor abundente, atât la munte cât și la București.

Duminică precipitațiile se vor restrânge ca arie și vor mai cădea local doar în jumătatea nordică a teritoriului, însă vor fi slabe cantitativ. În prima parte a zilei cu totul izolat în Transilvania și în nordul Moldovei vor mai cădea și lapovite și ninsori. Vântul va suflă tare în Banat și Crișana, moderat în Bărăgan și Dobrogea și mai mult slab în restul teritoriului.

Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între 2 și 7 grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei), 5-10 grade în Banat, Crișana și Oltenia și 3-8 grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova, scrie Antena1.

Vremea în București va fi ușor mai caldă decât în perioada precedentă. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 6°C și -3°C. Vântul va sufla cu 10 km/h dinspre SV pe timpul zilei și cu 8 km/h dinspre SV pe timpul nopții. Lapoviță și ninsoare pe timpul zilei, cerul va fi parțial noros.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii