Accident teribil în Timiş: Doi morţi şi un copil rănit, după ce maşina s-a lovit de un cap de pod 1
Social Ultima Ora

Accident teribil în Timiş: Doi morţi şi un copil rănit, după ce maşina s-a lovit de un cap de pod

Doi bărbaţi au murit, iar un copil de 12 ani a fost grav rănit, duminică, după ce maşina în care se aflau s-a lovit de un cap de pod şi s-a rostogolit de mai multe ori pe un drum din judeţul Timiş.

Accidentul a avut loc duminică, pe drumul judeţean 594, în dreptul localităţii Lenauheim, din judeţul Timiş, arată Mediafax.

Potrivit poliţiştilor timişeni, o maşină în care se aflau trei persoane, doi bărbaţi şi un copil de 12 ani, s-a lovit de un cap de pod, după ce şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului, iar apoi s-a rostogolit de mai multe ori.

În urma impactului, toate cele trei persoane au fost aruncate din maşină. Din nefericire, cei doi bărbaţi au fost declaraţi decedaţi, iar copilul a fost transportat la spital, inconştient şi cu multiple traumatisme.

“La locul intervenţiei s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare şi patru subofiţeri din cadrul Staţiei de pompieri Sânnicolau Mare, SVSU Lenauheim, două ambulanţe SAJ şi echipaj de poliţie”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Timiş.

Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de mers în zona producerii accidentului rutier.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.