Accident cu patru răniți și trei mașini implicate, la Brăila. Traficul pe DN 22 B Brăila - Galați este blocat, miercuri la orele prânz, pe ambele sensuri de mers. 
Social Ultima Ora

Accident cu patru răniți, printre care și un copil, la Brăila. Traficul pe DN 22 B Brăila – Galați este blocat

Accident cu patru răniți și trei mașini implicate, la Brăila. Traficul pe DN 22 B Brăila – Galați este blocat, miercuri la orele prânz, pe ambele sensuri de mers. 

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, accidentul a avut loc pe DN 22 B, pe digul Brăila – Galați, la ieșire din municipiu. Din primele date, se pare că un autoturism care circula pe DN 22 B dinspre Brăila către Galați a oprit pentru a vira la stânga, moment în care un alt autoturism care circula în spatele său, din cauza nepăstrării distanței corespunzătoare în mers, l-a lovit pe primul în partea laterală stânga, intrând în coliziune cu un al treilea vehicul care circula din sens opus.

În urma impactului, patru persoane între care si un copil au fost rănite.

Victimele sunt transportate la Spitalul Județean Brăila, unde medicii le vor acorda îngrijiri medicale.

Circulația pe DN 2 B la ieșire din Brăila către Galați este blocată pe ambele sensuri de mers, mașinile fiind deviate pe străzile adiacente.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii