Jocul ”de-a v-ați ascunselea” dintre șoferi și raderele Poliției Rutiere a luat sfârșit astăzi. Ce lege a fost dată
Social Justiție Ultima Ora

9.000 de amenzi în valoare de patru milioane de lei au fost date de poliţişti în prima zi a minivacanţei de 1 Mai

Poliţiştii au dat aproximativ 9.000 de amenzi în valoare de aproape patru milioane de lei în prima zi a minivacanţei de 1 Mai, când au fost înregistrate aproape 650 de infracţiuni. De asemenea, au fost reţinute peste 560 de permise de conducere.

Conform Poliţiei Române, în prima zi de minivacanţă, poliţiştii au intervenit la 3.225 de evenimente, dintre care 2.699 au fost sesizate prin 112.

Au fost constatate 648 de infracţiuni, 149 de persoane fiind prinse în flagrant delict şi au fost date 8.853 de amenzi în valoare de 3,92 de milioane de lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 95.000 de lei.

Totodată, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 123 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, au fost reţinute 561 de permise de conducere şi retrase 137 de certificate de înmatriculare auto.

Tot în prima zi a minivacanţei, au fost prinse nouă persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 18 măsuri preventive.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii