Diana Șoșoacă anunț de ultimă oră de la Bruxelles
Diana Șoșoacă anunț de ultimă oră de la Bruxelles
Exclusiv Politic Ultima Ora

VIDEO. Diana Șoșoacă anunț de ultimă oră de la Bruxelles. Ce pregătește pentru 2024

Senatoarea Diana Șoșoacă s-a dus la Parlamentul European de la Bruxelles, unde, împreună cu Luis Lazarus și-au preluat mandatele de europarlamentari.

Șoșoacă a a nunțat că va sta până în luna decembrie în Parlamentul European, după care, își dorește să ocupe o altă poziție politică.

„Am să duc aici tot ce s-a întâmplat în Parlamentul României, ca să ştie toată lumea de mizeriile şi de scursurile din Parlamentul României (…) Pentru ce a făcut George Simion cu «te agresez sexual, scroafo», îşi lua trei ani de închisoare cu executare.

M-am săturat de mizeria la care am asistat şi la discriminarea la care am fost supusă, la jignirile şi insultele. (…) Imediat după alegeri, deci acum câteva zile, a apărut un exit-poll cu privire la Diana Şoşoacă la prezidenţiale. Păi cum pe mine mă dai cu 5% la europarlamentare, cu 3% la locale şi cu 2,83% pe Bucureşti şi pe prezidenţiale mă scoţi cu 9%?

Băi mincinoşilor. Să ne aducem aminte de ultimul exit-poll pe prezidenţiale, când eu eram pe locul 2, în urmă cu o lună.

Ah noutate, pentru prima dată în patru ani, o să am şi eu birou (…) Am nevoie să stau aici câteva luni, până în decembrie, să rezolv nişte probleme.

Pe urmă o să ne ocupăm de altă poziţie”, a afirmat Diana Şoşoacă, în faţa clădirii Parlamentului European de la Bruxelles, într-un video postat de Luis Lazarus pe contul său de Facebook.

Cei doi europarlamentari ai SOS România
Cei doi europarlamentari ai SOS România

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.