PSD și PNL nu s-au decis pe cine să pună candidat la Primăria Capitalei
Gabriela Firea, anunță că PSD București o vrea la Primăria Capitalei
Exclusiv Politic Ultima Ora

FOTO. Ultima Oră. Gabriela Firea, anunță că PSD București o vrea la Primăria Capitalei. Cine candidează la Sectoarele 1 și 2

Fostul ministru al familiei, senatorul PSD, Gabriela Firea, a fost desemnată de către organizația PSD București, drept candidatul pentru Primăria Generală a Capitalei.

Firea a anunțat și pe cine vrea PSD București să intre în lupta pentru sectoarele Capitalei, în special acolo unde sunt conduse de USR, cum ar fi edilii de la 1 și 2.

”Mulțumesc colegilor din Biroul permanent al PSD Bucuresti care au decis, prin vot în unanimitate, să susțină candidatura mea pentru Primăria Capitalei.

Sunt determinată să muncesc din nou pentru dezvoltarea orașului, pentru oamenii care sunt abandonați de aproape patru ani, pentru toate proiectele care au fost aruncate într-un sertar doar pentru că ele au fost lucrate de echipa social-democrată.

La primăriile de sector, au fost validați în unanimitate actualii primari:

Sectorul 3 – Robert Negoiță,

Robert Negoiță
Robert Negoiță

Sectorul 4 – Daniel Băluță

Primarul Daniel Băluță
Primarul Daniel Băluță

La Sectorul 5 s-a votat susținerea lui Cristian Popescu Piedone.

Piedone nu este pe placul bucureștenilor
Piedone nu este pe placul bucureștenilor

Am decis că vom realiza sondaje și alte cercetari pentru: Sectorul 1 – Florin Lixandru, secretar de stat în Ministerul Educației

Sectorul 2 – Rodica Nassar, deputat și președinta organizației PSD Sector 2, prefectul Rareș Hopincă și deputatul Dan Cristian Popescu

Rareș Hopincă
Rareș Hopincă

Sectorul 6 – senatorul Gabriel Mutu În București, avem un singur obiectiv: să salvăm Capitala de falșii salvatori.

Senatoul Gabriel Mutu
Senatoul Gabriel Mutu

Bucureștenii nu mai au nevoie de experimente, de tot felul de încercări nereușite!

Acest oraș trebuie să continue cu oamenii care au demonstrat că pot fi buni gospodari, cu specialiștii în administrație care au venit cu proiecte benefice pentru oamenii care trăiesc și muncesc în Capitală.

Echipa social-democrată este pregătită să lupte pentru bucureșteni, pentru București! Am demonstrat că putem și avem această mare responsabilitate față de cetățeni.

Le mulțumesc tuturor colegilor de la cele șase sectoare, membrilor organizațiilor interne de femei, pensionari și tineri pentru încrederea acordată și susținere!”, a anunțat senatorul social-democrat.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.