I-au finanțat campania lui Băsescu
I-au finanțat campania lui Băsescu
Politic Ultima Ora

FOTO. PNL Buzău dă lovitura partidului lui Traian Băsescu, PMP. Un consilier județean a trecut la liberali

Fostul senator Constantin Popa, în prezent consilier judeţean ales pe liste PMP în anul 2020, s-a alăturat organizaţiei judeţene a PNL Buzău.

Constantin Popa are 61 de ani şi a fost consilier municipal în mandatul 2012-2016, după care, în anul 2016 a fost ales senator din partea PP-DD până în anul 2020. Formaţiunea politică înfiinţată de Dan Diaconescu a fost înghiţită de UNPR iar ulterior aceasta a fuzionat cu PMP.

În anul 2020 Constantin Popa a candidat pe listele noii formaţiuni politice şi a fost ales consilier judeţean.

„Nu am plecat niciodată din nicio formaţiune politică din care am făcut parte. Am fost consilier municipal, apoi senator în Parlamentul României şi acum consilier judeţean. Am candidat şi am fost ales pe liste PP-DD, formaţiune înghiţită ulterior de UNPR şi mai apoi de PMP.

Am primit o invitaţie din partea domnului deputat Avrămescu care m-a onorat şi am decis să fac acest pas din cauza incertitudinilor din PMP care trenează de prea multă vreme”, a declarat consilierul judeţean Constantin Popa pentru News.ro.

Constantin Popa alături de deputatul PNL, Gabriel Avramescu
Constantin Popa alături de deputatul PNL, Gabriel Avramescu

”Constantin Popa, consilier județean, s-a alăturat echipei PNL Buzău!Popică, așa cum îl cunosc buzoienii și toți cei apropiați, este unul dintre politicienii din județul nostru care se dedică trup și suflet comunității.

A reprezentat județul nostru în Parlament în calitate de senator, iar din 2020 este consilier județean.Îi mulțumesc că a ales să vină alături de PNL Buzău, pentru ca împreună să facem echipă pentru buzoieni!”, a spus Avramenscu.

Gabriel Avramescu PNL
Gabriel Avramescu PNL

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.