Cătălin Drulă
Cătălin Drulă
Exclusiv Politic Ultima Ora

FOTO-VIDEO. ȘOC în USR. Cătălin Drulă demisionează de la șefia partidului. Cine-i va lua locul

Președintele USR, Cătălin Drulă anunță că demisionează de la șefia partidului după ce, partidul pe care l-a condus a obținut un rezultat slab la alegerile locale și europarlamentare.

USR, a fost după AUR la alegerile de duminică, unde a pierdut, trei primării importante, cum ar fi cele ale Sectorului 1, sectorului 2 și cea a Brașovului.

”Rezultatul alegerilor este sub aşteptările pe care le-am avut. (…) Pentru mine, în întreaga mea viaţă asumarea a fost un principiu de bază, Îmi asum acest rezultat şi voi convoca în USR alegeri pentru un nou preşedinte în cel mai scurt timp.

Avem oameni şi lideri puternici care pot duce mai departe această construcţiie.

Mă gîndesc aici la Dominic Fritz, un om care a câştigat decisiv votul în Timişoara şi a arătat că PSD şi PNL pot fi înfrânteEu cred că în democraţie, rezultatele se obţin prin organizare. Şi democraţie fără partide politice nu s-a inventat.

Am auzit pe cineva spunând că e vremea independenţilor. Fără organizare nu poţi obţine rezultate. Forţele răului în România sunt oaganizate şi sunt bine organizate.

Forma de organizare într-o democraţie se numeşte partid politic, îi înţeleg pe oameni că sunt dezamăgiţi de politică şi că caută soluţii de tipul Alba ca Zăpada, ele nu există în realitate, rezultate în politică se obţin prin structură,, prin ierarhie, prin oameni care au o gândire şi o susţinere comună. încurajez oamenii să voteze în continuare partidele politice”. a precizat el.

Vele mai mari șanse de a ajunge președinte, le are primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Dominic Fritz,
Dominic Fritz

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.