Diana Șoșoacă
Diana Șoșoacă
Politic Ultima Ora

Senatoarea Diana Șoșoacă, participă la aniversarea a 78 de ani de la victoria Aliaților împotriva puterilor Axei în cel de-al doilea război mondial, de la Ambasada Rusiei

Senatorul Diana Iovanovici-Șoșoacă va participa la recepția organizată de Ambasada Rusiei

”Ambasada Rusiei la București, prin E.S. Dl. ambasador Valery KUZMIN, a transmis Cabinetului Parlamentar al doamnei senator Diana Iovanovici-Șoșoacă invitația de a participa la recepția organizată la sediul Ambasadei Federației Ruse din București, din data de 4 mai 2023, cu ocazia aniversării a 78 de ani de la victoria Aliaților împotriva puterilor Axei în cel de-al doilea război mondial.

Ambasadorul Rusiei în România
Ambasadorul Rusiei în România

În spiritul dialogului și al deschiderii care o caracterizează, doamna senator a decis să dea curs invitației de a participa la acest eveniment emblematic pentru istoria țărilor noastre.

Participarea la un astfel de eveniment, deși blamată de susținătorii izolării Rusiei, este un bun prilej de reluare a dialogului pe o serie de teme sensibile rămase nesoluționate și care constituie în continuare sursa neîncrederii dintre poporul român și cel rus.

O Românie puternică este o Românie capabilă de dialog și de deschidere, de negociere și de afirmare, dincolo de limitările impuse de centrele de putere globaliste, ale căror interese nu coincid cu cele ale poporului român sau rus”, anunță Senatul României.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.