Război total între PSD și PNL
Război total între PSD și PNL
Politic Ultima Ora

Război total între PSD și PNL. Ciolacu îl amenință pe Gheorghe Flutur. ”Valul de schimbare în Suceava a pornit”

Este război total între PNL și PSD, chiar dacă, Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu sunt parteneri de guvernare și au o alianță electorală pentru alegerile europarlamentare.

Ciolacu spune că, PSD va câștiga atât președinția Consiliului Județean Suceava cât și primăria muncipiului reședință de județ.

„Valul de schimbare în Suceava a pornit. Din acest moment, totul va ţine de dumneavoastră, de munca dumneavoastră, de implicarea dumneavoastră. Vreau să vă spun că nu trebuie să avem duşmani politici.

gheorghe-flutur
gheorghe-flutur

Noi, PSD, avem adversari politici şi dreptatea şi corectitudinea sunt de partea noastră.

Este suficient. Prea mult timp am vândut vorbe goale sucevenilor, prea mult timp s-au vândut sucevenilor proiecte pe hârtie. Această lipsă de performanţă privind atragerea de fonduri europene nu poate fi sancţionată decât prin vot”, a afirmat liderul social-democrat, la Suceava.

Liderul social-democrat şi-a manifestat susţinerea faţă de candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, deputatul George Şoldan, exprimându-şi convingerea că acesta va fi, într-o zi, preşedintele PSD.

„Vă spun un adevăr, un adevăr care nu trebuie să doară niciodată, trebuie să fie un lucru firesc. George Şoldan cred că îmi va lua locul într-o zi. Şi aşa este şi normal să se întâmple. Să ştiţi că nu sunt vorbe goale.

Aşa trebuie să gândim într-o echipă, aşa este normal, aşa este firea lucrurilor. Nu trebuie să ne mai duşmănim între noi, nu trebuie să ne omorâm colegii, nu trebuie să ne vorbim de rău.

Trebuie să ştim fiecare dintre noi când este momentul să lăsăm următoarea generaţie. Şi sunt ferm convins că George Şoldan va fi preşedintele PSD la un moment dat”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Soldan Gheorghe
Soldan Gheorghe

 

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.