Primarul din Târgu-Mureș cercetat de DNA
Primarul din Târgu-Mureș cercetat de DNA
Justiție Politic Ultima Ora

Ultima Oră.Primarul din Tîrgu-Mureș, cercetat de procurorii DNA. ”Știam din 2020 că mandatul de primar nu va fi unul ușor”. FOTO

Primarul din Târgu Mureş, Soos Zoltan, a anunţat, miercuri, că este cerectat de către procurorii DNA.

Procurorii DNAîn cercetează pe primarul mureșean  într-un dosar cu privire la anumite angajări din cadrul administraţiei publice locale.

„Ştiam din 2020 că mandatul de primar nu va fi unul uşor. Însă, mi-am asumat acest lucru, atunci când am depus jurământul şi am decis să vă reprezint cu cinste.

Presiunile şi jocurile politice sunt la ordinea zilei şi pentru că am promis mereu transparenţă, vă comunic faptul că în cursul zilei de 30 mai, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie din cadrul Serviciului Teritorial Târgu Mureş mi-au adus la cunoştinţă faptul că sunt cercetat într-un dosar cu privire la statutul oficial al unor angajaţi din cadrul Primăriei Târgu Mureş.

Faţă de cele ce mi s-au adus la cunoştinţă, manifest cooperare, transparenţă şi sunt convins că instituţiile statului îşi vor îndeplini mod onest atribuţiile de serviciu, fără a se lăsa conduse de intrigi politice sau de altă natură”, a afirmat Soos Zoltan, într-o postare pe Facebook.

Omul UDMR a ajuns pe mâna justiției
Omul UDMR a ajuns pe mâna justiției

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.