Premierul Ciolacu se răzbună
Premierul Ciolacu se răzbună
Politic Ultima Ora

Premierul Marcel Ciolacu vizită de 5 zile în SUA. Se va întâlni cu secretarul de stat Antony Blinken

Premierul Marcel Ciolacu  merge în SUA împreună cu o delegație guvernamentală din care vor face parte Angel Tîlvăr, ministrul Apărării, Luminița Odobescu, ministrul Afacerilor Externe, Radu Oprea, ministrul Economiei, Ligia Deca, ministrul Educației.

Premierul Marcel Ciolacu va vizita Muzeului Memorial al Holocaustului din Washington și va participa la  o recepție cu membri ai comunității românești din zona Washington-Virginia-Maryland.

Luni, va depune o coroană la Cimitirul Eroilor Arlington din Washington.

Tot luni, șeful Executivului de la București va avea întrevederi cu Lloyd Austin, secretarul Apărării, cu secretarul de stat Antony Blinken și cu secretarul pentru Energie, Jennifer Granholm.

Antony Blinken
Antony Blinken

Marți, premierul are programată o întâlnire cu reprezentanții companiei Lockheed Martin, urmată de întrevederea cu conducerea Comitetului pentru forțe armate din Camera Reprezentanților, copreședinții Mike Rogers și Adam Smith. Ciolacu se va întâlni și cu reprezentanți ai companiei Google.

Miercuri, șeful Executivului are întrevederi, cu Ronald S. Lauder, președintele Consiliului Evreiesc Mondial, cu Antonio Guterres, secretarul general al Națiunilor Unite și cu Dennis Frances, președintele Adunării Generale ONU.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.