Premierul Marcel Ciolacu, mesaj dur pentru șoferii din România
Premierul Marcel Ciolacu, mesaj dur pentru șoferii din România
Politic Ultima Ora

Premierul Marcel Ciolacu, mesaj dur pentru șoferii din România

Premierul Marcel Ciolacu îi îndeamnă pe șoferii din România să nu se urce la volan dacă au consumat droguri sau au băut alcool.

Ciolacu îi invită pe cei care au permis de conducere să urmărească dezbaterile de mâine asupra ”Legii Anastasia”, lege care pedepsește cu închisoarea pe cei care sunt prinși băuți sau drogați la volan.

”Susțin tema din acest an a Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Accidentelor de Circulaţie, aceea de a ne implica fiecare dintre noi, în calitate de autorități sau de participanți la trafic, într-un efort comun prin care să prevenim pierderea de vieți pe șosele.

Avem obligația de a face acest lucru pentru copiii, tinerii, femeile și bărbații victime ale tragediilor circulației rutiere! Avem datoria nu doar de a face legi mai aspre, dar mai ales de a preveni astfel de tragedii.Vă invit mâine, începând cu ora 15.00 să urmăriți dezbaterea ”#LegeaAnastasia.

Drumul către viață”. Împreună – stat, mediu privat, ONG-uri, cetățeni – promovând mesajele Legii Anastasia, vom reuși să salvăm viețile celor dragi!

NU te urca la volan dacă nu ai permis, dacă ai băut sau dacă ai consumat droguri! Alege viața!”, a scis premierul pe facebook.

Legea Anastasia
Legea Anastasia

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.