POLITICIENII ROMÂNI S-AU BĂLĂCĂRIT PE INTERNET DE CRĂCIUN
Politic Social Ultima Ora

POLITICIENII ROMÂNI S-AU BĂLĂCĂRIT PE INTERNET DE CRĂCIUN

Parlamentarii Eugen Nicolicea și Stelian Ion, de la PSD, respectiv USR, au reușit să se certe până și de Crăciun. Cei doi au avut un schimb acid de replici chiar prin intermediul mesajelor prin care ar fi trebuit să își ureze sărbători fericite.

„Crăciun fericit!”, i-a urat Eugen Nicolicea lui Stelian Ion, colegul său din comisia juridică a Camerei Deputaților. Răspunsul parlamentarului USR nu a fost însă cel așteptat, probabil, de social-democrat.

„V-ați dat demisia?”, i-a răspuns Stelian Ion. Deputatul USR a postat o captură cu scurta discuție, cu mesajul „Hai să nu fim ipocriți! Măcar de sărbători”.

El nu a precizat dacă Eugen Nicolicea i-a mai răspuns la SMS.

„Mesajele sunt reale”, i-a răspuns parlamentarul unei persoane”, potrivit Digi 24.

 

Print Friendly, PDF & Email

Dacă doriți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta să primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook.
Vă recomandăm să dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI, apoi să apăsați pe Urmărește și să selectați opțiunea 'Vezi mai întâi', ca în poza de mai jos.

Loading...

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii