Premierul Marcel Ciolacu
Premierul Marcel Ciolacu
Exclusiv Politic Ultima Ora

Politician din PSD arestat în SUA. A furat banii de ajutoare a americanilor săraci. Cauțiunea este de 150.000 de dolari. FOTO

Conslierul local PSD, al orașului Eforie Sud, Virgil Toader Negru a fost arestat recent în SUA, pentru furt.

Membrul PSD, fura de pe carduri banii de ajutor de stat ai americanilor săraci.

Virgil Negru, în vârstă de 40 de ani, și-a petrecut ultimele 69 de zile în arest la aproximativ 6.600 de mile de casă, în închisoarea principală din comitatul Ventura, fiind acuzat că a încercat să fure bani destinați californienilor cu venituri mici, conform sursei citate.

Pe 1 aprilie, în jurul orei 8 dimineața, poliția din Simi Valley, care supraveghea un bancomat, l-a arestat pe Negru, care ar fi deținut carduri false încărcate cu fonduri ale contribuabililor.

El se numără printre zecile de cetățeni români care au venit recent în regiune pentru a fura bani și bonuri de masă, spun autoritățile, atrași de numărul mare de persoane care beneficiază de asistență publică și de securitatea slabă a cardurilor pe care statul le folosește pentru a distribui banii, scrie Los Angeles Times.

Consilierul local din Eforie, Virgil Negru
Consilierul local din Eforie, Virgil Negru
Cum acționa românul

Negru ajungea la un bancomat al Bank of America la câteva ore după ce statul a transferat beneficiile lunare în numerar, înarmat cu carduri EBT clonate aparținând a cel puțin opt persoane.

A fost arestat înainte de a putea retrage banii.

El a fost acuzat de infracțiuni de fals și furt de identitate și este reținut în locul unei cauțiuni de 150.000 de dolari. El a pledat vinovat la acuzația de furt de identitate. El a refuzat să comenteze prin intermediul avocatului său.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.