PNL atac dur la Piedone
PNL atac dur la Piedone
Politic Ultima Ora

PNL atac dur la Piedone. ”Este exclusă o susţinerea lui. E foarte simplu să te afişezi în precampanie cu lăutari alături, mâncând covrigi în piaţă, parizer”

PNL nu va susține niciodată o candidatură a lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe spune că liberalii nu se pot asocia cu un individ care manâncă parizer pe stradă, alături de lăutari.

”Din punctul meu de vedere este exclus. Acum, să dăm din lac în puţ, din perioada lui Nicuşor Dan, la scanriu lacesta avanat de dvs ar fi cea mai mare greşeală.

Este un lucru mai mult decât serios, este o chestiune de responsabilitate, nu de circ, apropo de oferta electorală a domnului Piedone, e o chestiune ce ţine de viziune, de muncă foarte multă, lucruri pe care le vedem mai puţin.

E foarte simplu să te afişezi în precampanie cu lăutari alături, mâncând covrigi în piaţă, parizer. Acest lucru nu echivalează competenţe în zona administraţiei, acest lucru nu ţine loc de responsabilitate şi management la Primărie, lucruri pe care Cîrstoiu le are. Piedone, din punctul meu de vedere, apropo de scenariul avansat, nu.

E cât se poate de evident, avem un candidat, de ce vorbim despre Piedone? De ce comentăm aceste scenarii fitil de fiecare dată? De ce acest om este pus zi de zi să explice fel de fel de lucruri care cel puţin până în acest moment s-au dovedit a fi false”, a menţionat purtătorul de cuvânt al PNL.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe
Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.