Omul lui Băsescu candidează la Primăria Capitalei
Omul lui Băsescu candidează la Primăria Capitalei
Exclusiv Politic Ultima Ora

Veste ȘOC de la Bruxelles pentru PSD. Nicușor Dan va lua al 2-lea mandat de primar. Implicarea lui Băsescu

Europarlamentarul Eugen Tomac spune că voturile pe care le-a primit Traian Băsescu când a candidat pentru funcția de primar al Capitalei vor merge către actualul edil, Nicușor Dan.

„Vreau să ştiţi domnule primar general că toate voturile lui Traian Băsescu, în 2024, în Bucureşti, vor merge pentru primarul general Nicuşor Dan, pentru Dreapta Unită.

Bucureştenii ştiu ce a lăsat în urmă primarul general Traian Băsescu şi evident că pe noi ne bucură că Nicuşor Dan este un primar implicat, care nu are nicio emoţie în a pune ordine în haosul urbanistic care a dominat Capitala în ultimii ani şi nu se teme de rechinii care tot stau şi îl vânează”, a declarat sâmbătă Eugen Tomac, liderul PMP.

Tomac spune că, liberalii sunt la mâna PSD, care, prin comasarea alegerilor le vor da celor din PNL o gură de oxigen pentru viitoarele alegeri.

Nicușor Dan, la întâlnirea Dreptei
Nicușor Dan, la întâlnirea Dreptei

”Dreapta Unită va învinge stânga vopsită în roșu și galben Noi suntem o forţă şi bucureştenii au în Dreapta Unită un partener corect, de încredere, capabil să ducă schimbarea până la capăt.

Am demonstrat deja că putem răsturna pactul murdar dintre PSD-PNL. Partidul stat a moştenit cele mai urâte practici de la vechile regimuri.

Ei şi acum cred că ţara poate fi condusă doar de înţelegerile din birourile lor. În 2020 au spus românilor „votaţi PNL, ca să scăpaţi de PSD”.

Acum sunt toţi concentraţi pe comasare, mai mult decât pe guvernare.

Dreapta Unită îi va trimite acasă pe toţi cei care nu au înţeles că nimic nu este mai important decât poporul român. Eu sunt absolut convins că energia, convingerea şi dedicarea noastră reprezintă o alternativă viabilă la o stângă care aduce doar sărăcie, haos şi faliment.

Acest lucru s-a văzut şi astăzi, la prezentarea celor 10 priorităţi PMP pentru Bucureşti. Îi mulțumesc Președintelui Cătălin Drulă, Primarului General Nicuşor Dan, lui Vlad Voiculescu, preşedintele USR Bucureşti, doamnei primar Clotilde Armand și lui Antonel Tănase, președintele Forţa Dreptei Bucureşti pentru participarea la eveniment.

Dreapta Unită este puternică, iar ei sunt dovada faptului că, împreună, putem să modernizăm România, oraş cu oraş.Avem capacitatea să ducem mai departe valul schimbării moderne. Dreapta Unită va da toţi primarii de sector, pentru că avem cea mai bună şi convingătoare echipă, capabilă să ducă această schimbare până la capăt, în toată România.

Nu în ultimul rând, mulţumesc şi colegilor de la PMP Bucureşti pentru organizarea impecabilă de astăzi, cât şi tuturor membrilor noştri care au venit la eveniment. Prezenţa lor, într-un număr atât de mare, m-a onorat”, a spus Tomac.

Liderii Dreapta Unită
Liderii Dreapta Unită

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.