Nicolae Ciucă le strică vacanța parlamentarilor
Nicolae Ciucă le strică vacanța parlamentarilor
Politic Ultima Ora

Liderul PNL, Nicolae Ciucă le strică vacanța parlamentarilor. Președintele Senatului convoacă sesiunea extraordinară. Peste 10.000 de români beneficiază de ”Pensii Speciale”

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, va convoca o sesiune extraordinară a Senatului pentru ”Legea Pensiilor Speciale”.

Ciucă a anunțat că în cel mai scurt timp senatorii se vor întoarce din vacanță pentru a dezbate și corecta ”Legea Pensiilor Speciale”, după ce, judecătorii Curții Constituționale au declarat-o neconstituțională.

”Legea pensiilor speciale trebuie modificată cât mai repede, pentru ca întreg textul actului normativ să se încadreze în limitele constituționale.

Voi convoca Biroul Permanent al Senatului pentru a stabili coordonatele unei sesiuni parlamentare extraordinare, în care vom reexamina această lege și o vom modifica astfel încât să respecte decizia Curții Constituționale.

Vom corecta fără întârziere aspectele semnalate de judecătorii Curții, pentru că de această lege depinde îndeplinirea unui jalon important din Planul Național de Redresare și Reziliență, condiție necesară pentru a accesa fondurile europene”, a declarat liderul PNL.

Judecătorii Curții Constituționale au decis că tăierea Pensiilor Speciale este neconstituțională
Judecătorii Curții Constituționale au decis că tăierea Pensiilor Speciale este neconstituțională

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.