Ciucă a executat-o pe Magda Catone
Ciucă a executat-o pe Magda Catone
Exclusiv Politic Ultima Ora

BOMBĂ. Ciucă a executat-o pe Magda Catone. Marea actriță a fost exclusă din PNL după

Marea actriță, Magda Catone a fost exclusă din organizația PNL Sector 2 acolo unde este și consilier local.

Decizia ca Magda Catone să fie dată afară din PNL vine după ce actrița nu a fost de acord cu unele decizii luate de liberali în organizația liberală.

Magda Catone: Intenționez să vorbesc asta cu șefia partidului, pentru că nu sunt lucruri lămurite și nici comunicate corect. Sunt sărite niște niște etape în dialogul nostru în partid, Sunt lucruri pe care le-am făcut foarte bine și am fost bine apreciați în măsură în care am fost uniți.

La un moment dat a apărut o facțiune, o dorința de alianța, ea s-a resetat, nu s-a anunțat nici oficial că lucrul asta nu mai funcționează, este puțîn o neclaritate pe care eu nu pot să o analizez, nu pot să o explic acuma, nu ține de mine.

Eu sunt un om de artă, să spunem, nu am altfel de pretenții, vreau să fac ceva pentru comunitate. Am îndrăznit să inițiez un proiect pentru recuperarea unui spațiu cultural care se numește cinematograful din Strada Avrig Nr.1, care poate deveni un centru cultural, un teatru, i-am dat chiar o titulatura cu numele lui Lucian Pintilie.

Lucian Pintilie
Lucian Pintilie

Proiectul acesta a trecut în cadrul unei ședinte de la sectorul 2. Am fost votată, susținută de toți ceilalți din echipa, mai puțîn cei din PNL. Așa nu mi se pare corect și mai mult de atât nu pot să va spun. Voi avea mai multe date despre ceea ce se întâmplă cu mine și cu noi. O să aveți informații și de la mine și de la colegii mei.

Realitatea Plus: Alte reproșuri vi s-au mai făcut de-a ungul timpului? Adică ați avut reproșuri din partea lor sau este pentru prima dată când ați simțit că nu sunteți în aceași direcție cu dânșii și poate de aceea v-au exclus?

Magda Catone: Analiză nu îmi aparține, nu sunt lider, ci doar consilier. Analiză mea este strict pe poziția mea, eu votez ceea ce aparatul decide. Lucrurile sunt foarte avizate de anumite de comisii de specialitate, juridic, de mediu, de educație, de cultură.

Noi împlinim aici umăr la umăr, și cu celelelate partide, ce-și dorește comunitatea. Facem lucruri în calitatea noastră de consilieri pentru comunitate pentru oameni. Nu doar pentru lideri vremelnici, a spus actrița la realitateaplus.

Pe lângă Magda Catone, din PNL a fost exclus și viceprimarul Adrian Costache din partid.

Astăzi un grup aflat vremelnic la conducerea PNL sector 2, a decis că eu și colega mea, doamna consilier local Magda Catone, trebuie să fim excluși din partid, că le este mai bine fără noi, că doar așa sunt mai eficienți, că doar fără noi sunt mai frumoși și mai puternici.

Ce să le spun eu acestor colegi …mulțumesc și să ne revedem sănătoși!Vă asigur că rămân același om direct și deschis. Sunt mai determinat ca oricând, să nu abandonez lupta, sunt puțin dezamăgit, nu vă ascund acest lucru.

Am muncit ani de zile, alături de mulți oameni de calitate din PNL sector 2, oameni frumoși și onești, față de care voi avea tot timpul numai cuvinte de laudă.În contrast cu actuala conducere am constatat, cu regret, că suntem fundamental diferiți, eu am ales întotdeauna dialogul civilizat și onest, am ales sa fiu consecvent mandatului primit de la cetățeni acum patru ani.

Presupusa mea vină? Faptul că nu ascult ordinele de partid, că mi-am permis luxul să votez conform propriei conștiințe, că „am votat constant împotriva viziunii PNL”, să îmi fie iertată impertinența dar în ultimii ani nu prea am văzut nici o viziune la conducerea PNL sector 2.

Singura viziune pe care am observat-o a fost una simplă: cine nu este în gașcă cu noi pleacă. Deloc întâmplător și faptul că sute de liberali au fost excluși in ultimii ani din organizație. Deh…”curat viziune”!Dar despre viziune și vizionari o să avem timp să vorbim în perioada următoare.Aveți grijă de voi și de cei dragi! Cu prețuire!”, a spus Costache.

Adrian Costache
Adrian Costache

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.