Ludovic Orban aruncă BOMBA pe scena politică
Ludovic Orban aruncă BOMBA pe scena politică
Politic Ultima Ora

Liderul Forța Dreptei, Ludovic Orban îl amenință cu judecata pe Ciucă. Premierul somat să organizeze alegeri în 57 de localități

Fostul premier, Ludovic Orban i-a transmis o scrisoare actului prim-ministru Nicolae Ciucă prin care în someză să organizeze alegeri locale în cele 57 de localități în care nu mai există primar.

Orban se referă și la sectorul 5 din București, unde, actualul edil, Cristian Popescu Piedone este în pușcărie de peste un an de zile.

”Le-am trimis o epistolă celor care se cred deasupra legii, adică membrilor guvernului. Le-am atras atenția că refuzul guvernului de a organiza alegeri reprezintă o amenințare la adresa democrației din România.

I-am informat că, dacă nu adoptă hotărârea de guvern de organizare a alegerilor locale în cele 57 de localități în care este vacantă funcția de primar, voi depune la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție o plângere penală contra membrilor guvernului pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și de împiedicare a exercitării drepturilor electorale prevăzute de art. 297 și, respectiv, de art.385 din Codul Penal”, a scris Orban.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.