Război total între PSD și PNL
Război total între PSD și PNL
Politic Ultima Ora

FOTO-VIDEO. Lovitură cruntă pentru PSD, chiar într-o zonă controlată de Ciolacu. 4 primari au trecut la PNL

Cu toate că sunt la guvernare împreună, PNL și PSD nu se menajează atunci când este vorba de lupta politică.

Cel mai recent exemplu în reprezintă trecerea a patru primari PSD la PNL în județul Gorj, o zonă controlată de peste 30 de ani social-democrați.

Concret, primarii din comunele Urdari, Ioneşti, Bolboşi şi Prigoria, au venit alături de liberali, aceștia nedemisionând însă din rândul social democraților întrucât își pierd funcția.

”Astăzi primarii din patru localități gorjene s-au alăturat echipei noastre și și-au manifestat dorința de a candida din partea PNL Gorj la alegerile locale din 2024.

Este vorba de primarii Viorel Rotaru, de la Bolboși, Mihai Calotă de la Urdari, Sorin Lambu de la Ionești și Lucian Goață, primarul comunei Prigoria.

Mihai Calotă este primar cu o experiență de peste 20 de ani în administrație, este iubit de comunitate și, în mandatele sale, comuna Urdari a devenit una dintre cele mai moderne comune din Gorj.

Viorel Rotaru este la primul mandat în fruntea primăriei Bolboși și a reușit să obțină finanțare pentru proiecte importante în comunitate printre care alimentarea cu gaze a localității.

Sorin Lambu este la primul mandat de primar. A accesat atât proiecte cu finanțare europeană, cât și proiecte prin programele naționale de finanțare. Vine în PNL Gorj împreună cu toată echipa alături de care a câștigat alegerile la Ionești.

Lucian Goață este un primar ambițios care a reușit să obțină sume importante pentru proiectele comunei Prigoria fie că vorbim despre drumuri, alimentare cu apă sau școli. Vine în echipa liberală împreună cu toată echipa.

Liberalii gorjeni își măresc echipa cu pesediști
Liberalii gorjeni își măresc echipa cu pesediști

Conducerea PNL Gorj le urează bun venit noilor colegi și își manifestă deschiderea față de orice gorjean de bună credință care își dorește să contribuie la dezvoltarea comunității sale și a județului Gorj”, anunță PNL Gorj.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.