Regele Charles s-a întâlnit cu Marcel Ciolacu
Regele Charles s-a întâlnit cu Marcel Ciolacu
Politic Ultima Ora

Liderul PSD, Marcel Ciolacu întâlnire cu Regele Charles al 3-lea. ”O prietenie inestimabilă care ne onorează și ne inspiră!

Președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu a avut vineri o discuție privată cu regele Regele Charles al III-lea, în care a afirmat că ambiția României este de a consolida și dezvolta relațiile cu Marea Britanie.

Ciolacu spune că între România și Marea Britanie este o prietnie inestimabilă care ne onorează ca țară.

”O prietenie inestimabilă care ne onorează și ne inspiră!

O prietenie pe care mereu o reafirmă, prin vizitele sale în România, Majestatea Sa Regele Charles al III-lea!În cadrul discuției private, l-am asigurat pe monarhul britanic de dorința noastră de a ne conserva tradițiile și de a ne proteja diversitatea naturală şi culturală de care atât domnia sa, cât și noi suntem atât de mândri.

Ambiția noastră este de a consolida și dezvolta relațiile cu Marea Britanie cu care ne unesc atât de multe lucruri, dechizând astfel calea către extinderea Parteneriatului Strategic.

România are multe de oferit întregii lumi și, cu ambasadori precum Majestatea Sa Regele Charles al III-lea, putem cu atât mai mult să ne facem mai bine cunoscuți prin bogățiile care fac din țara noastră un colţ deosebit al Europei”, a spus Ciolacu.

Liderul PSD la discuții cu Regele
Liderul PSD la discuții cu Regele

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.