Liderul AUR, George Simion anunță că va candida la președinția României
Liderul AUR, George Simion anunță că va candida la președinția României
Exclusiv Politic Ultima Ora

Liderul AUR, George Simion anunță că va candida la președinția României în 2024

Preşedintele AUR, George Simion, a transmis, sâmbătă, un ”manifest” prin care îşi anunţă oficial candidatura la funcţia de preşedinte al României.

George Simion își va lansa oficial candidatura sâmbătă, de la ora 19.00.

”După ce a devenit clar pentru toată lumea că România este un stat capturat în care nu există viaţă democratică, iar liderii providenţiali pe care îi aşteptam nu au de unde să apară, am luat decizia de a-mi depune candidatura pentru funcţia de Preşedinte al României. Îi văd pe contracandidaţii mei: obosiţi şi blazaţi.

Nu au ce oferi românilor! Îmi propun să fiu, prin contrast, un preşedinte tânăr şi energic, care să lucreze 24/24 pentru poporul său.

Simbolic, porţile Cotroceniului trebuie deschise. Şi le voi deschide efectiv, cum am făcut-o şi cu alte instituţii, la care fiecare român să aibă acces.

Un preşedinte care nu este pornit de la talpa Ţării nu poate înţelege durerile oamenilor. Iar mare parte din Ţară este în suferinţă. Voi cere părerea înţelepţilor acestei ţări, voi aduna profesioniştii şi mă voi consulta cu poporul meu, şi în campanie, dar şi ca Preşedinte.

Prin democraţie: 300 de parlamentari, alegerea primarilor în două tururi, şi prin eliminarea tuturor instituţiilor inutile şi angajaţilor care stau degeaba la stat: voi fi un preşedinte drept, fără interese partizane. Lăsăm doar 800.000 de angajaţi în sectorul public, cum aveam la începutul anilor 2000.

La final de mandat, alegerile vor fi libere şi românii îşi pot hotărî singuri soarta printr-un sistem electoral corect.

Vreau o ţară de proprietari, pentru a rezista la provocările pe care le avem în faţă. Planul de Împroprietărire a românilor va permite fiecărui român să îşi folosească agoniseala pentru a avea o casă pentru ei şi copiii lor. Asta va reporni economia şi va crea prosperitate. Nu voi promulga nicio lege care încalcă libertatea şi voi fi garantul apărării drepturilor fundamentale.

Îmi asum să las în buzunarul românilor muncitori banii cuveniţi în urma efortului lor. Taxarea muncii va fi redusă la 25%.

Mai mult, este hoţie. Şcolile de meserii, învăţământul dual, parcurile industriale şi platformă online de angajări, împreună cu stimularea producţiei în ţară şi obligarea prelucrării resurselor naturale în ţară vor putea inversa fluxul migraţionist”

Ţara trebuie să rămână în stare de neutralitate şi, treptat, să redevenim promotorul păcii în conflictele armate care distrug vieţi nevinovate.

România nu va intra în război cât timp eu sunt preşedintele ei. Sunt neexperimentat, am făcut multe greşeli, dar totodată am fost suficient de capabil să ajung până aici. Cred că, având sprijinul vostru, vom decide iarăşi noi pentru noi şi nu alţii pentru noi, a transmis liderul AUR.

Liderul AUR va avea și un eveniment în familie, fiul său Radu va fi botezat.

”Nu pot chema toți românii la botez, care nu va fi unul faraonic. Eu și soția, nașii și maxim 1000 de locuri vom putea avea la botezul din Bucovina. Nu că nu v-am iubi și v-am dori pe toți alături, dar sunt sigur că veți fi cu inima alături de noi.

Vă iubim pe toți, chiar și pe cei din presa mincinoasă care se bagă cu forța într-un eveniment de familie”, a transmis deputatul.

Liderul AUR îl va boteza pe fiul său, Radu
Liderul AUR îl va boteza pe fiul său, Radu

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.