Marcel Ciolacu l-a invitat pe premierul Bavariei să viziteze Castelul Dracula
Marcel Ciolacu l-a invitat pe premierul Bavariei să viziteze Castelul Dracula
Politic Ultima Ora

FOTO-VIDEO. Marcel Ciolacu l-a invitat pe premierul Bavariei să viziteze Castelul Dracula și Delta Dunării

Premierul Marcel Ciolacu l-a invitat, marţi, pe prim-ministrul Statului Liber Bavaria,  Markus Söder  să viziteze ţara noastră, Delta Dunării şi Castelul lui Dracula.

Ciolacu a efectuat o vizită oficială în Landul Bavaria, unde s-a întâlnit cu premierul  Markus Söder, iar luni a fost pe Alianz Arena unde a susținut Echipa Națională în meciul câștigat cu 3-0 în fața Ucrainei, la Euro 2024.

Liderul PSD promovează România în Bavaria
Liderul PSD promovează România în Bavaria

”Veniți în România! Avem nu doar fotbal de calitate , ci și obiective turistice spectaculoase! Munții Carpați, Delta Dunării, mănăstirile din nordul Moldovei, cetățile dacice, satele din Transilvania și litoralul românesc sunt destinațiile turistice unde veți dori să reveniți.

Cu ajutorul unui cod QR pe care îl regăsiți la peste 600 de taxiuri colantate, România este promovată în Hamburg, Berlin, München și Frankfurt, pe toată durata Campionatului European de Fotbal.

Cele 600 de taxiuri cu sigla turismului românesc
Cele 600 de taxiuri cu sigla turismului românesc

Îi mulțumesc Ministrului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Stefan Radu Oprea, pentru această inițiativă de promovare a atracțiilor românești ca destinații de vacanță!

P.S. Îl aștept, cu drag, pe prim-ministrul bavarez Markus Söder! Cu siguranță își va face amintiri unice în Delta Dunării și la Castelul Bran”, a transmis premierul român.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.