Lovitură de Bruxelles pentru premierul Marcel Ciolacu
Lovitură de Bruxelles pentru premierul Marcel Ciolacu
Politic Ultima Ora

FOTO. Marcel Ciolacu, anunț de ultimă oră despre pădurile României, cu ocazia Zilei Pădurii, 21 Martie

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a fost cu ocazia Zilei Pădurii, 21 Martie, în pepiniera Dobroț din Argeș, unde a participat la o acțiune de plantare de arbori.

Ciolacu i-a asigurat pe silvicultori că, atâta timp cât PSD va fi la guvernare, nu se va vinde niciun metru pătrat de pădure.

„În pepiniera Dobroţ din Argeş am întâlnit oameni care iubesc cu adevărat pădurea şi care îşi dedică întreaga carieră îngrijirii şi protejării ei.

 

De aceea, de Ziua Internaţională a Pădurilor vreau să transmit că atât timp cât PSD va fi la guvernare niciun metru pătrat de pădure nu se va vinde. Asta vreau să le transmit şi tuturor angajaţilor Romsilva.

 

Avem soluțiile concrete astfel încât să nu dăm posibilitatea vânzării suprafețelor de pădure, dar să și respectăm jaloanele din PNRR și principiile OECD.

 

PSD va propune și susține măsuri de regenerare a pădurilor, astfel încât să reușim să creștem suprafața forestieră a țării.

 

Mai mult, PSD va propune înăsprirea legislației astfel încât tăierile ilegale să fie pedepsite la fel de dur precum corupția” transmis Ciolacu.

Marcel Ciolacu la o acțiune de împădurire
Marcel Ciolacu la o acțiune de împădurire

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.