Presiunile lui Dragnea au rezultat, în ciuda refuzului lui Iohannis. Un ministru important VA DEMISIONA
Politic Sănătate Social Ultima Ora

EXCLUSIV. ”Revoltații” din PSD au fost supuși la o formă de umilire mascată la intrarea în CEx, pentru a fi manipulați psihologic. Vezi ce spune specialistul

Tehnicile de manipulare sunt ultrarafinate în ziua de astăzi. Nici nu ne dă seama când și cum ne dirijează personalitate. Astăzi, concret: PSD-iștii au intrat în CEx, ușile au fost închise și li s-au luat telefoanele.

În primul rând, vorbim despre partidul de guvernământ. De ce face ședință cu ușile închise? ”Pentru că au ceva de ascuns față de poporul care i-a votat. Este clar că se feresc de urechile oamenilor de rând. Iar faptul că au fost deposedați de telefoanele persoanale la intrare, se traduce nu numai printr-o încercare de secretizare absolută a întâlnirii, care este o aiureală, oricum se va afla ce se va discutat acolo, dar mai există o latură: se încearcă umilirea celui deposedat de bunul lui. Este o formă de acaparare, de cucerire”, ne-a explicat psihologul Cristina Zaharia (FOTO).

EXCLUSIV. ”Revoltații” din PSD au fost supuși la o formă de umilire mascată la intrarea în CEx, pentru a fi manipulați psihologic. Vezi ce spune specialistul

Altfel spus, Dragnea i-a manipulta pe ”răzvrătiții” din PSD la modul rafinat: s-au predat în fața ”unuia mai puternic” fără să-și dea seama de ceea ce se întâmplă, încă de la intrare. Ulterior, ședința s-a fleșcăit, pentru că unul dintre combatanți a intrat gata umilit în dezbatere. Așa se explică și faptul că CEx-ul nu a avut acel kombat la care se aștepta toată lumea.

”Desigur, nu trebuie să le plângem de milă. Tata, Dumnezeu să-l ierte! Avea o vorbă: fata mea, să nu plângi pe mormânt străin!”

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.