Senatorul Țuțuianu (ex-PSD) a publicat un pamflet la adresa ministrului PSD, ”femeia-cometă”, RovAna Pauker
Ultima Ora Politic

Exclus din PSD Adrian Țuțuianu lansează atacuri în serie la Rovana Plumb. ”Dacă nu era eu era astăzi acasă”

Exclus din PSD Adrian Țuțuianu lansează atacuri în serie la Rovana Plumb. ”Dacă nu era eu era astăzi acasă”

Senatorul PSD Adrian Țuțuianu exclus din PSD  a lansat mai multe atacuri la adresa Rovanei Plumb, cea care i-a luat locul ca președinte interimar al Organizației social-democraților dâmbovițeni.

”Nu voi alerga pentru  Rovana Plumb  să o fac europarlamentar. Nu sunt și prost. Nici biblic să întorc și celălalt obraz. În 2016, eu a propus- o pe Rovana. Liviu Dragnea nu vroia. Eu am pus-o prima, explicându-i lui Dragnea că a fost ministru si că are o oarecare valoare electorală. Dacă nu eram eu, astazi era probabil acasă, nu președinte interimar. Nu stie nimic despre judetul asta . Nu am nici o îndoială. O cunosc atât de bine.Am avut o discuție cu Cornel . Nu împărtășesc opinia lui. Teza că suntem cu partidul este corectă până la un punct. Este tânăr. Își face propria evaluare. Nu îi dau eu sfaturi public. O să îi spun  între 4 ochi. Nu e sufiecient sa ai minte, trebuie sa ai si caracter (referindu-se la Alexandru Oprea). Caracterul este 0. Asta am descoperit anul trecut. Este posibil ca cineva să aibă în vedere o asemenea variantă și să-l înlocuiască cu camarila Rovanei Plumb.Nu am nici o îndoială că se va insera Oprea în această camarilă.Sunt oameni pe care i-am făcut din nimic ceea ce sunt astăzi . Sunt cu valiza făcută . Vedem la marea împărțeală pe care o face Dragnea, cui îi da locul meu. Am primit interdicția de a mai conduce lucrările de plen. Oprea nu are ce căuta în fruntea acestui județ. Colegii mei din BPJ trebuie să se lupte pentru acest județ. E un moment în care se face curat în jurul meu. Dispar oportuniștii”, a spus Țuțuianu într-o conferință de presă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Prezidentiale-2019.ro

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii