Elena Lasconi, 52 de ani, și-a anunțat candidatura la președinția României
Elena Lasconi, 52 de ani, și-a anunțat candidatura la președinția României
Exclusiv Politic Ultima Ora

Elena Lasconi, 52 de ani, și-a anunțat candidatura la președinția României. Ce spunea primarul din Câmpulung Muscel acum patru ani

Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, va candida la președinția USR, după ce, Cătălin drulă și-a a nunțat demisia din funcție în urma rezultatelor foarte slabe obținute la alegerile locale și europarlamentare.

Elena Lasconi spunea în Exclusivitate pentru NEWSTEAM. RO că nu își dorește să candideze pentru funcția de prerședinte al României, fosta vedetă Pro TV s-a răzgândit și va intra în lupta pentru Palatul Cotroceni.

”E vremea RECONSTRUCȚIEI!

Dragi câmpulungeni, vă mulțumesc pentru încredere! Am fost, sunt și voi fi loială Câmpulungului câte zile voi mai avea. Tot ce fac și voi face este pentru binele orașului. Nu este o promisiune, ci un legământ. Aici este casa mea. Aici este sufletul meu. Și asta datorită vouă.

Mă mândresc cu Câmpulung. Mă mândresc că sunt româncă. După alegerile din 9 iunie nici nu am apucat să mă bucur de rezultate. M-am trezit într-o situație în fața căreia nu pot să rămân spectator. Refuz să stau cu mâinile în sân și să privesc cum se duce de râpă democrația din țara asta pe care o iubim cu toții.

Știu că pot schimba multe și sunt datoare să încerc, așa cum fac zi de zi aici la Câmpulung.În acest moment România este roșie. Avem un partid-stat: PSD. Avem și o alternativă: USR, echipa din care fac parte.

Mă doare să văd mesajul electoratului la nivel național. Românii au întotdeauna dreptate. Mesajul românilor nu trebuie ignorat, ci ascultat.

Așa că am decis să-mi depun candidatura pentru președinția USR. Motivul: reconstrucția partidului, singura alternativă în fața partidului-stat.

Aici la Câmpulung continuăm cu fapte. Vă rog să aveți încredere: cuvântul meu e contract! Să fim sănătoși, liberi, uniți și să ne bucurăm unii de alții!”, a anunțat acesta.

Mai mult, aceasta spune că este decisă să candideze și la președinția României, cu toate că, în urmă cu patru excludea categoric alest lucru.

”Tuturor le spun că în USR sunt oameni cinstiţi şi buni care îşi doresc să trăiască în România, la fel ca mine. Şi vă rog: nu vă pierdeţi speranţa (…)

Nu am candidat atunci când ne era bine, ci acum când ne e greu. Pentru că, să nu vă înşelaţi, ne aflăm într-un moment crucial al partidului nostru, dar şi al României

Ştiu că putem deveni o echipă şi astfel îmi asum şi candidatura la alegerile prezidenţiale (…)

Nu sunt singură, aşa cum se spune. Am alături de mine mulţi colegi care au adus cinste partidului nostru prin munca şi rezultatele lor. (…) Dragi colegi din USR (…) veniţi alături de mine şi de echipa mea să reconstruim”, ”, le-a transmis Lasconi colegilor de partid.

Nu dorea să candideze
Nu dorea să candideze

DOVADA AICI

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.