Doliu în PNL
Doliu în PNL
Exclusiv Politic Ultima Ora

FOTO. Doliu imens în PNL. Liderul partidului, din Vrancea Cătălin Toma, a murit la 46 de ani.

Cătălin Toma, preşedintele Consiliului judeţean Vrancea şi al PNL Vrancea, a decedat la un spital din Capitală unde a ajuns cu complicaţii în urma unei răceli.

Cătălin Toma a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea, din partea PNL din anul 2020, el fiind cel care l-a învins pe social democratul Marian Oprişan. Înainte de acest moment, a fost primar al comunei vrâncene Jariştea şi senator PNL.

Liderul PNL, s-a îmbolnăvit în urma unei vizite în Franţa, iar la întoarcere starea sa s-a agravat  şi a fost dus de urgenţă la Spitalul ”Marius Nasta” din Bucureşti.

Liderul PNL Vrancea

”Cu regret și adâncă tristețe, anunțăm că președintele Partidului Național Liberal Filiala Vrancea, domnul Cătălin Dumitru Toma, a trecut în neființă. Pierderea sa este una deosebit de dureroasă pentru întreaga noastră comunitate politică.

Cătălin Toma a fost nu doar un lider remarcabil, ci și un coleg și un prieten drag pentru mulți dintre noi. În timpul mandatului său, a adus o contribuție semnificativă la dezvoltarea și consolidarea partidului nostru în Vrancea. Cu pasiune și devotament, el a fost un promotor al valorilor liberale și un adept al progresului în comunitatea noastră.

În calitate de lider al Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma a reușit să finalizeze mai multe investiții extrem de importante și să punele bazele unei dezvoltări durabile pentru județul nostru.În aceste momente dificile, ne reamintim cu recunoștință de dedicarea și angajamentul său față de misiunea noastră politică.

Am pierdut nu doar un lider, ci și un model de determinare.Informații suplimentare despre ceremoniile funerare vor fi furnizate ulterior.

În acest timp, ne rugăm pentru odihna sufletului său și ne exprimăm condoleanțele sincere familiei și celor apropiați.Cătălin Toma va rămâne mereu în inimile noastre. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis PNL Vrancea.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.