USR. Viceprimarul Brașovului
USR. Viceprimarul Brașovului
Politic Ultima Ora

Demisie la vârf în USR. Drulă a pierdut un senator. „Etapa din viaţa mea numită USR se încheie astăzi. Mergem pe drumuri paralele de 2 ani”. FOTO

Senatorul USR, Claudiu Mureşan a demisionat din partidul condus de Cătălin Drulă.

Senatorul USR este nemulțumit de faptul că, nu se regăsește în activitatea organizației partidului din Sibiu, acesta spunând că, merg pe drumuri separate.

”Etapa din viața mea numită USR se încheie astăzi, odată cu demisia pe care am trimis-o conducerii partidului.

Atunci când energia consumata in lupte interne este mai mare decât cea folosită pentru proiecte și acțiuni benefice oamenilor, e nevoie de o decizie și o schimbare in consecință. Și asta fac eu astăzi.

Eu și USR Sibiu, filiala județeană din care eu am facut parte, mergem pe drumuri paralele de aproape 2 ani, așa că demisia mea de azi este una logică și, sper eu, benefică pentru ambele părți.

A fost o etapă cu multă muncă și speranță, cu încercări, succese, cu dezamăgiri și cu lupte pierdute. Și din nou speranță. Și muncă.

Dar, nici în politică, cetatea nu este a celor care o construiesc, ci a celor care o cuceresc.

Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut până acum, colegilor din Senat, din Camera Deputaților, staff-ului, dar și celor care m-au jignit sau ignorat pentru că și datorită lor am devenit mai bun, mai harnic, mai eficient.

Tuturor le doresc sănătate si succes!

Îmi voi continua activitatea ca senator neafiliat și voi lupta în continuare pentru România de calitate pe care ne-o dorim cu toții.

Am intrat în politică ca să schimb România în mai bine și sunt decis să continui această luptă”, a transmis Mureșan.

Claudiu Mureșan a părăsit corabia lui Drulă
Claudiu Mureșan a părăsit corabia lui Drulă

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.