Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand dă o lovitură cruntă PSD
Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand dă o lovitură cruntă PSD
Exclusiv Politic Ultima Ora

FOTO. Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand dă o lovitură cruntă PSD. Cluburile de fițe frecventate de pesediști vor fi demolate. DOCUMENT

Primarul Sectorului 1 din Capitală, Clotilde Armand vrea ca toate lcoalurile construite ilegal în Parcul Herăstrău să fie demolate.

Clotilde Armand a sesizat Poliția Locală care a pus în vedere patronilor cluburilor de fițe ca în 72 de ore acestea să fie demolate.

Astfel restaurante ca ”Taverna Racilor”, ”Nuba” sau Kayo, care au primit autorizație de funcționare de la fostele conduceri PSD ale Primăriei Capitalei, vor fi demolate.

Restaurantul Nuba va fi demolat
Restaurantul Nuba va fi demolat

”Patronii teraselor Kayo, It Cucina, Nuba, HiroBay, Taverna Racilor, Stadio și Il Locale au ridicat construcții fără autorizație pe malul lacului Herăstrău.

La solicitarea noastră, Poliția Locală a Municipiului București, singura instituție care are competența să facă astfel de verificări în zonele protejate (Parcul Herăstrău este monument istoric), a verificat aceste terase și a confirmat tot ce am spus public.

Nu doar că fostele administrații PSD-PNL le-au dat afaceriștilor de partid lacul Herăstrău, i-au și protejat de controale și au închis ochii la toate neregulile.

Clubul Kayo
Clubul Kayo

Tupeul unor patroni a fost atât de mare încât în goana după profit unii dintre ei au ridicat construcții direct pe domeniul public, pe spațiul verde, și pe pontoanele care sunt în proprietatea Municipiului București. Ilegalități peste ilegalități.

În toate aceste cazuri, Poliția Locală a Capitalei a sesizat Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 și s-au deschis dosare penale pentru executarea de lucrări fără autorizație de construire într-o zonă protejată (pentru încălcarea flagrantă a Legii nr. 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii).

Restaurantul Taverna Racilor
Restaurantul Taverna Racilor

În plus, polițiștii locali le-au dat termen de 72 de ore pentru desființarea lucrărilor ilegale construite pe domeniul public al Capitalei, urmând ca în caz de neconformare, aceste construcții să fie desființate pe cale administrativă, în baza Dispozițiilor Primarului General”, arată primarul Sectorului 1.

FOTO. Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand dă o lovitură cruntă PSD. Cluburile de fițe frecventate de pesediști vor fi demolate. DOCUMENT 3

Sesizarea făcută către Poliția Locală
Sesizarea făcută către Poliția Locală

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.