GEST INCREDIBIL al Bisericii Ortodoxe Române
GEST INCREDIBIL al Bisericii Ortodoxe Române
Exclusiv Politic Social Ultima Ora

VIDEO. GEST INCREDIBIL al Bisericii Ortodoxe Române. Preotul românilor din Germania îi cheamă la rugăciune pe jucătorii Naționalei înainte de EURO 2024

Naționala României este invitată să meargă la biserica românior din localitatea Würzburg pentru a se ruga pentru a avea succes la Campionatul Europen din Germania din 2024.

Naționala tricoloră are baza de pregătire pentru turneul final stabilită la Würzburg, în Bavaria.

Protosinghelul Ghelasie Păcurar, parohul Bisericii ortodoxe române „Sfântul Apostol Andrei” din Würzburg, a spus că dorește să-i întâlnească pe jucători, dar și pe selecționerul Edward Iordănescu.

„Avem inima larg deschisă și îi așteptăm aici. O să fim și cu sufletul alături de echipa națională. O să-i sprijinim prin rugăciune și cu toată dragostea și prietenia îi așteptăm la biserică.

Părintele Ghelasie
Părintele Ghelasie

Sper ca domnul Edi Iordănescu să vină spre noi sau vom face noi pasul spre dânsul. M-aș bucura să vină să plecăm genunchii împreună în biserică pentru succesul lor”, a spus parohul românilor din Würzburg, conform basilica.ro.

Părintele Ghelasie le-a adresat jucătorilor și un mesaj de încurajare:

„Să creadă în Dumnezeu și să creadă în harul pe care Dumnezeu l-a pus în ei. Să dea tot ce e mai bun că Dumnezeu își va face treaba prin ei. Vă garantez! Doamne ajută să fie bine și România să fie mândră de acești băieți minunați!”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.