AUR dă lovitura
AUR dă lovitura
Exclusiv Politic Ultima Ora

FOTO. AUR dă lovitura. Unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști din România s-a înscris în partidul lui George Simion. Fata lui Vadin Tudor a devenit și ea membră

AUR își mărește echipa cu care vrea să câștige alegerile din 2024.

Astfel, în rândurile AUR s-au înscris marți mai multe cu rezonanță în România.

Omul de afaceri Muhammad Murad s-a înscris în partidul condus de George Simion, alături de Lidia Vadin, fiica fostului președinte al PRM, C.V.Tudor, omul de afaceri Sorin Constantinescu, fostul ministru PSD al IMM-urilor, Ilan Laufer și de fostul senator, scenaristul Sorin Ilieșiu.

Muhammad-Murad
Muhammad-Murad

”E o zi frumoasă astăzi. Probabil vom organiza genul acesta de evenimente cel puţin o dată pe săptămână. Din ce în ce mai mulţi oameni, din ce în ce mai multe formaţiuni se alătură partidului AUR, se alătură proiectului AUR. Sunt foarte bucuros că, pe lângă Partidul Republican şi Alianţa Naţional Ţărănistă, partidul Forţa Identităţii Naţionale va semna oficial protocolul de asociere în alianţa AUR, într-un pol suveranist autentic. În sală mai sunt reprezentanţi din partea Partidului Satul Românesc şi din partea Alianţei Renaştere Naţională.

lidia-vadim-tudor
lidia-vadim-tudor

Dacă nu erau campanii care să boicoteze votul în decembrie 2020 am fi ajuns ca astăzi să avem 50 de deputaţi şi 25 de senatori şi puteam mult mai uşor să contestăm la CCR multe din aberaţiile care s-au întâmplat în Camera Deputaţilor şi Senat în ultimii 3 ani.

Aşa ne-a costat mult mai mult. A trebuit să facem apeluri publice pentru a ieşi românii în stradă, a trebuit fizic, când a fost nevoie, să blocăm tribuna Parlamentului.

În 2024 avem o şansă pe care nu o putem rata. Mă bucur că după oameni cu adevărat importanţi pentru mişcarea suveranistă din România, precum Cristian Terheş, Gheorghe Piperea, astăzi în rândurile AUR se alătură şi domnul Sorin Constantinescu, un om care este cu adevărat respectat şi de către mediul de afaceri, şi de către tineri, un segment de electorat la care nu am reuşit până acum să ne adresăm cum trebuie.

Sunt bineveniţi alături de noi şi cei de alte confesiuni şi cei de alte religii, mai ales în contextul actualului conflict din Orientul Mijlociu pe care îl vrem soluţionat cât mai rapid.

Ne bucurăm şi putem să arătăm publicului că această identitate creştină pe care AUR o are şi pe care România şi pe care continentul european o au, este îmbrăţişată şi de evrei, şi de musulmani, şi ne bucurăm că AUR reuşeşte să pună la aceeaşi masă şi pe unii şi pe alţii. Drumul spre 50% plus 1 din voturile românilor este matematică pură.

George Simion-Sorin Constantinescu
George Simion-Sorin Constantinescu

Vom avea în 2024, în termeni mai războinici aşa, două corpuri de armată care se bat. Se va lupta, aşa-zisul Bloc Democratic PSD-PNL şi veşnicul UDMR, cu polul suveranist coagulat în jurul AUR. Avem nevoie de 50 de deputaţi şi dacă trebuie îi găsim, avem nevoie de 25 de senatori.

Avem nevoie de câştigarea alegerilor europarlamentare şi după aceea de câştigarea cât mai multor primării şi consilii judeţene şi avem nevoie la parlamentare şi prezidenţiale de 50% plus 1.

Asta înseamnă să acceptăm în rândurile noastre şi oameni care vin din alte formaţiuni, care vin din grupuri de iniţiativă şi personalităţi ale lumii publice, iar eu întotdeauna am făcut acest apel public să intre toţi românii pe Platforma de Merit.

Toţi cei care vin aici nu vin la masa pusă, nu vin la candidaturi dinainte asigurate, ci vin să muncească, astfel încât pentru prima oară în ultimii 33 de ani forţele care au condus românia să fie înlăturate democratic de la putere”, a spus liderul AUR, George Simion.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.