VIOLATOR ÎN SERIE, REȚINUT ÎN BUCUREȘTI! Psihologul care își DROGA și AGRESA SEXUAL pacientele fusese trimis în judecată, ÎN LIBERTATE, în urmă cu un an. PESTE 60 DE VICTIME! 1
Justiție Social Ultima Ora

VIOLATOR ÎN SERIE, REȚINUT ÎN BUCUREȘTI! Psihologul care își DROGA și AGRESA SEXUAL pacientele fusese trimis în judecată, ÎN LIBERTATE, în urmă cu un an. PESTE 60 DE VICTIME!

Un violator în serie a fost reținut, vineri, la București. Cazul este unul halucinant. Bărbatul reținut este medicul psiholog ce a mai fost arestat preventiv în februarie 2017, sub acuzația unor fapte monstruoase.

Medicul Bogdan Giuseppe a fost trimis în judecată, în iulie 2017, în stare de arest la domiciliu, pentru 31 de infracţiuni de viol, 23 de infracţiuni de agresiune sexuală, 48 de infracţiuni de violare a vieţii private, opt infracţiuni de fals material în înscrisuri oficiale, deţinere de instrumente în vederea falsificării de valori, falsificare de valori străine, punere în circulaţie de valori străine falsificate, comise în perioada 2016-2017.

Ulterior, bărbatul a fost lăsat liber. În timpul scurs de atunci și până la data de azi, acesta a comis și alte violuri și agresiuni sexuale, după cum arată Poliția Română.

Bogdan Giuseppe a creat mai multe domenii de e-mail, pe care le posta pe internet ca adrese de corespondenţă pentru diverse interviuri de angajare pe anumite posturi. Astfel, el își atrăgea victimele. După ce fetele se arătau interesate de posturile respective, el le trimitea la medicul cu care ar fi colaborat pretinsele firme care făceau angajări, medic care nu era altul decât el însuşi.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.