VIDEO. Un bătrân a fost bătut cu cruzime într-o scară de bloc. Agresorul ar fi fost şi el eliberat condiţionat 
Justiție Politic Social Ultima Ora

VIDEO. Un bătrân a fost bătut cu cruzime într-o scară de bloc. Agresorul ar fi fost şi el eliberat condiţionat 

Un film deosebit de violent a fost postat în urmă cu puține momente pe rețelele de socializare. Cei care au postat imaginile susțin că incidentul s-ar fi petrecut într-o scară de bloc din Galați. Mai mult, aceştia spun că că agresorul ar fi tot un fost pușcăriaș eliberat condiţionat, în baza recursului compensatoriu, lege controversată care a intrat in vigoare la finalul anului 2017. 

Acest film a fost postat, luni seară, pe pagina de Facebook a Federației Sindicatelor din Administratia Naționala a Penitenciarelor, care susține că agresorul este recidivist, eliberat în baza recursului compensatoriu, a anunțat observator.tv.
În imagini se vede cum un bărbat lovește fără milă cu pumnii o persoană mai în vârstă, într-o scară de bloc.

„ȘOCANT! Tâlhărie Galati 14 ianuarie 2019 – Autorul, recidivist din Promoția Toader”, este mesajul care însoțește înregistrarea video. Imaginile au apărut la puțin timp după ce un alt caz a șocat o țară întreagă.

Marius Andrei Faghiura, un tânăr de 25 de ani, a fost ucis, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în fața unui club din Mediaș. Trei bărbați sunt cercetați pentru omor calificat și lovituri și alte violențe. Este vorba de Marius Rusu, cercetat pentru omor calificat, Otvos Ovidiu Ioan, cercetat pentru omor, și Anghel Paul pentru lovituri și alte violențe. Doi dintre cei trei bărbați au fost eliberaţi în baza recursului compensatoriu. Potrivit legii recursului compensatoriu, deţinuţii care au stat în condiţii improprii beneficiază de şase zile libere la fiecare 30 de zile executate. De la intrarea ei în vigoare, legea a stârnit numeroase controverse.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.