Dragnea, lovit în plin: Dăncilă îl dă afară din Guvern și pe Darius Vâlcov, omul de încredere al liderului PSD
Justiție Politic Social Ultima Ora

Vâlcov a încurcat-o! Este chemat în instanță pentru că a publicat fișa unui bolnav, pe motiv că este #rezist

Sandu Matei, protestatarul a cărui fișă medicală a fost publicată de Darius Vâlcov pe pagina sa de Facebook a reacționat pe aceeași rețea de socializare anunțând că îl va da în judecată pe consilierul premierului Viorica Dăncilă.

„Acum 11 ani rămâneam singur cu 2 fetițe de 2 respectiv 8 ani, dar din păcate un politruc cu epoleți îmi aduce aminte azi ce momente triste am trăit în acea perioadă… Timpul a trecut, am devenit ‘tată și mamă’ exemplar pentru copiii mei, conform celor spuse de apropiați, pentru că nu mi-a TULBURAT PERSONALITATEA nimeni.

Este adevărat că nu am deranjat așa mult mafia politică ca până acum, dar să te legi de această depresie cauzată de pierderea unei persoane apropiate, dragi, este josnic, cu atât mai grav este că vine de la creierul mafiei PSD și consilierul Primului Ministru.

Mă bucură aceste atacuri, asta îmi dovedește că lupta mea civica are ecou printre ei, dar să ajungi la niște acte medicale cu caracter personal este deja prea mult și trebuie văzut cine le-a oferit.

RUȘINE vâlcov, RUȘINE dragomir (pt cunoscatori)! Pam pam

Vă pupa Fam. Matei, ne vedem în instanță!”, scrie Sandu Matei pe Facebook, potrivit stiripesurse.ro.

Consilierul premierului pe probleme economice a fost ironic cu unul dintre protestatarii Rezist, publicând, pe pagina sa de Facebook, un act medical pe numele respectivului. „Ce avem noi aici? Sandilău cu acte-n regulă”, a scris Vâlcov. Apropiatul lui Liviu Dragnea a şters postarea, la nici o oră de la publicare.

Consilierul guvernamental nu s-a sfiit să facă glume pe seama afecţiunii cu care a fost diagnosticat bărbatul care s-a remarcat la protestele Rezist.

Darius Vâlcov a postat, pe pagina sa de Facebook, un document medical în care sunt prezentate atât date cu caracter personal al respectivului protestatar, cât şi diagnosticul medical: tulburare polimorfă de personalitate, deficienţă globală medie.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.