ULTIMA ORĂ. ULUITOR: De ce nu se poate întoarce Elena Udrea în România
Alertă. Elena Udrea a fugit din Costa Rica împreună fiic și mama sa. Unde este acum fostul ministru al turismului
Justiție Social Ultima Ora

ULTIMA ORĂ. ULUITOR: De ce nu se poate întoarce Elena Udrea în România

Vești de ultimă oră din Costa Rica! Eliberată din închisoare în Ajun de Crăciun, Elena Udrea, fost ministru al Turismului, nu se poate întoarce în țară.

Dezvăluirea a fost făcută de Vanessa Leandro, avocatul fostei „Blonde de la Cotroceni” din Costa Rica. Potrivit apărătorului costarican, Udrea nu poate și nici nu va reveni în țară, dat fiind că astfel și-ar lua adio de la demersul privind obținerea azilului politic.

Atât Elena Udrea, cât și Alina Bica vor să demonstreze în țara din America Centrală că au fost persecutate politic în România. Ca atare, ele nu au cum să revină în țară.

Practic, ele au interdicție de a veni țară, dacă vor să obțină mult râvnitul statut de refugiat politic. Potrivit România TV, Udrea nu se gândește, în acest moment, să se întoarcă în România.

Elena Udrea și Alina Bica au fost eliberate în Ajun de Crăciun, după ce au petrecut aproape trei luni în spatele gratiilor. Autoritățile costaricane au luat această decizie după ce Înalta Curte a hotărât să suspende pedepselor celor două femei.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii