ULTIMA ORĂ. Mihai Gâdea nu se lasă: o duce pe Kovesi la CEDO
Justiție Politic Ultima Ora

ULTIMA ORĂ. Mihai Gâdea nu se lasă: o duce pe Kovesi la CEDO

Mihai Gâdea Antena 3 vor ataca la Curtea European pentru Drepturile Omului (CEDO) decizia din procesul cu fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi.

Antena 3 şi jurnaliştii care au pierdut în procesul cu Laura Codruţa Kovesi se plâng la Curtea European pentru Drepturile Omului (CEDO). Anunţul a fost făcut Mihai Gâdea în ediţia de marţi a emisiunii Sinteza zilei.

„Are foame de bani, e disperată după bani, i-am dat bani. I-am dat bani lui Kovesi, asta este situaţia. Recunoaştem decizia unei instanţe şi o respectăm în ciuda faptului că nu suntem de acord cu ea”, a spus Mihai Gâdea.

„Și la CEDO vă anunţăm că va fi probabil cel mai spectaculos proces pentru libertatea presei. Acest proces va fi…jurnaliştii Antena 3, postul Antena 3 versus Laura Codruţa Kovesi. Modul în care acest proces se va desfăşura, chiar dacă el va dura, cred că va fi o piatră de temelie pentru libertatea presei în România”, a mai adăugat Mihai Gâdea, reamintind: „Postul nostru de televiziune a plătit acea sumă imensă pentru că Kovesi e disperată după bani.”

Reamintim că în luna martie Curtea de Apel Ploiesti a decis ca Mihai Gadea, Bianca Nae, Mugur Ciuvica si Antena 3 sa-i plateasca in solidar sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, suma de 300.000 de lei cu titlu de daune morale. Decizia a fost atacată şi la Curtea Supremă, iar procesul este în curs.

Totodată, instanţa i-a obligat pe Antena 3 SA si pe realizatorul TV, Mihai Gâdea, „să formuleze scuze publice reclamantei-parate”.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii